Suunnittelijat tietävät: Louisa & Pookie Burch of Trademark

Kun ajattelevat tarrojen nimeä, sisaret Louisa ja Pookie Burch (alla olevassa kuvassa) halusi herättää klassisten urheiluvaatteiden ominaisuuksia: yksinkertaisuus ja ajattomuus. Mikään ei ole yksinkertaisempi kuin tavaramerkki, joka vie vaatekaapit ja tehostaa niitä näyttämään terävältä. “Ajattelemme toiminnallisuutta”, sanoo Pookie. “Minulla on nostalgiaa vaatteista, jotka tekevät sinusta katseet yhteen.”

082614-trdemark-embed1-480.jpg
Hyväksy tavaramerkki

Heidän isänsä on C. Wonderin perustaja Chris Burch (suunnittelija Tory Burch on heidän entinen askel-äitinsä), joten tietenkin tavaramerkki lanseerattiin bangilla: hienostunut sähköisen kaupankäynnin järjestelmä ja ensimmäinen myymälä, joka avautuu pian New Yorkin SoHo-alueella. Lue lisää ostoksistamme muutamasta suosikkityylistämme!

082614-trdemark-embed2-480.jpg
DYAD PHOTOGRAPHY (5)

Alkuun: hame, 398 dollaria, trade-mark.com; pusero, 368 dollaria, trade-mark.com; takki, 498 dollaria, trade-mark.com; sandaalit, 248 dollaria, trade-mark.com; takki, 298 dollaria; trade-mark.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 61 = 63

map