Supermalli Iman on paras 2 vinkkejä siitä, miten iät kauniiksi

Kun ikääntyminen on miellyttävää, Iman on O.G. Joten kun hän antaa vinkkejä siitä, miten tehdä juuri niin, kuuntelemme (ja seuraa neuvoja välittömästi). Taraji P. Hensonin haastattelun aikana Harpers Bazaar, hämmästyttävä 62-vuotias entinen supermalli paljasti hänen ylhäältä salaisuutensa saadakseen tuoreen ilmeen sanoen, että hän elää filosofian “ei anna rohkeutta. “

Hän suosittelee myös ihon hoitoa. Pidä hänet kärjen kärjessä, statueettinen kauneus vannottaa SK-II: n 3D-naamio. “Vaikka olet väsynyt tai 104-vuotiaana, jos laitat tämän, näytät siltä, ​​että olet juuri astunut pois Ibizan koneesta”, hän sanoi.

Olen
Brian Killian / Getty Images

Iman on ensimmäinen, joka sanoo, että hänen kykynsä ikääntyä iäkkäästi menee paljon syvemmälle kuin vain fyysinen. Ex-catwalker on edelleen osoittanut pysyvän valtaansa muotimaailmassa, keräämällä tunnustuksia kuten CFDA: n Fashion Icon -palkinto, ja sillä on myös mantra. “Olen aina elänyt filosofian mukaan, että maailmassa, jossa on runsaasti trendejä, haluan pysyä klassisena”, hän sanoi. “Tosi tyyli on kuin suuri mustavalko kuva: se ei koskaan näytä päivältä.”

Tämä merkitsee Yves Saint Laurent -tyyppistä irrottamista kaapista, jota hänellä on ollut jo vuosia ja jolla on aina Hermeskin kassi.

Se on Imanin tyyli, armo, itseluottamus ja sitkeys, joka on tehnyt hänelle voimaa muotimaailmassa, vaikka hän oli vasta aloittanut toimintansa. Puhuessaan näistä alkuvuoroista kahden äiti avasi muutokset, joita hän on nähnyt mallinnustyössä, sanomalla, että kun hän aloitti toimintansa, “eräät valitsijat olivat uskaltaneet sanoa:” Emme näe mustia malleja tällä kaudella . “Jos musta on trendi.”

RELATED: Iman jakaa harvinainen kuva hänen ja David Bowien kauniista tyttärestä, Lexi

Silti hän on huomannut, että siellä oli yhä enemmän mustia malleja kuin nyt on – kysymys, jonka hän ja muut entiset supermallit ovat selviytyneet. “Bethann Hardison, Naomi Campbell, ja sain pari vuotta sitten herättämään tietoisuuden tarpeesta monimuotoisuuden muotia”, Iman sanoi. “Puhuimme lehdistössä ja CFDA: ssa, ja uskon, että näemme muutoksen kiitoteillä ja kampanjoissa.”

Tarkista Harper’s Bazaar Imanin koko haastattelussa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map