Stranger Things’s Natalia Dyer ja Charlie Heaton Tee harvinaisen parin ulkonäkö punaisella matolla

Stranger Things mutta kun Natalia Dyer ja Charlie Heaton lämmittävät raportteja, että he ovat ottaneet näytön rakkautensa myös offscreenilta.

Vaikka he eivät ole suoraan vahvistaneet heidän romanttista osallistumistaan ​​mukaan Ihmiset, näyttelijät ovat dating IRL. Ja maanantaina duo ei ollut epäluuloinen poseeraa punaisella matolla toista kertaa tällä kuussa, kun he osallistuivat muotipalkintoihin Royal Albert Hallissa Lontoossa.

Dyer ja Heaton, jotka näyttelevät näytöllä, rakastavat Nancy Wheeleria ja Jonathan Byeria vastaavasti Netflix-näyttelyssä, ovat ottaneet vierekkäin niiden snaps, ja he tekivät melko tyylikäs pari, kuten he.

Näyttelijä toi mukanaan mustavalkoisen mekon, joka oli koristeltu paljailla tähdillä, ja tapahtui mustalla käsilaukulla, ja Heaton räpytti mustan painikkeen alaspäin kalkkipuskurin takia, jonka hän pariutui mustilla hihoilla.

Charlie Heaton and Natalia Dyer
David M. Benett / Getty Images

SAMANKALTAISET Stranger Things Virallisesti uudistettiin kaudella 3 Netflixissä

Heidän ulkonäönsä tapahtuma tuli vain muutaman päivän kuluttua siitä, kun he lähtivät ulos Burberry x Cara Delevingnen joulupukissa Lontoossa lauantaina 2. joulukuuta. He tekivät tyylikkään parin uudestaan, kun Dyer toi mukanaan magenta-mokkanahkaa yli polka-piste ensemble top-oranssi huivi kaulan ympärillä. Samalla Heaton pukeutui pitkään mustaan ​​takkiin ruudullisen päälle ja painettuihin khakihousuihin.

Natalia Dyer and Charlie Heaton Burberry - EMBED
Kirstin Sinclair / Getty Images

Heidän vahvistamattomaan kytköksensä syrjään, Dyerilla ja Heatonilla on paljon juhlia tässä kuussa. Netflix ilmoitti perjantaina, joulukuu 1, että Stranger Things on uusittu kolmannella kaudella.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map