Stop Holding Your Breath: J.Lo ja Marc Anthony eivät pääse takaisin yhteen

On aika antaa kaikki toiveet, että Jennifer Lopez ja hänen entinen aviomiehensä Marc Anthony antavat rakkautta toista laukausta.

Vaikka he aiheuttivat sovittelun huhuja, kun he suostuivat lavalle Latinalaisen Grammy Awardsin viime vuoden marraskuussa Sinisiä sävyjä tähti asettaa ennätyksen suoraa suhteestaan, sanoen romantiikkaa molemmille heistä ei ole meneillään tällä hetkellä.

“Marc ja minä olemme hyviä, miten olemme juuri nyt”, hän sanoi ulkonäön aikana näkymä Perjantai. “Meillä ei ole syytä olla yhdessä, mutta olemme hienoja ystäviä. Olemme vanhempia yhdessä ja työskentelemme yhdessä espanjalainen -albumilla.”

“Se on ollut meille parempaa, koska itse asiassa tapasimme työskentelyn”, hän jatkoi. “Siellä me todella olemme maagisia, kun olemme yhdessä lavalla ja sellaisia ​​tavaroita, siellä me olemme hyviä, joten jätämme sen.”

RELATED: Yritä olla nukuttamatta katsomassa Jennifer Lopezin keskustelua hänen lapsistaan

WATCH: 10 eniten J.Lo Instagrams Ever

 

Vain siinä tapauksessa, että tarvitset vähän emotionaalista mukavuutta tämän ilmoituksen jälkeen, J.Lo kertoi ihastuttavan selfies itsestään, joka houkuttelee hänen näyttävän tyttärensä, 9-vuotias Emme, perjantaina.

Minä ja tämä kaunis lil marshmallow … #shesstillacoconut #mamasbabygirl #luckyme

Jennifer Lopez (@jlo): n jakama viesti

“Minä ja tämä kaunis lil marshmallow … #shesstillacoconut # mamasbabygirl # luckyme”, “Minä en ole äitisi” lauluntekijä leimasi snap. Siinä he molemmat hymyilevät, kun J.Lo hymyilee tyttärensä hupussa.

Hänen istumisensa aikana Näkymä, Lopez suihkutti myös kaksoset, kertoi isännille: “He ovat tulossa niin suuria, että minun on vaikea uskoa, että yhdeksän vuotta on kulunut siitä, kun olin heitä. loistava.”

“He ovat kuin pikkupeppisiä vauvoja, jotka matkustavat kaikkialla kanssani”, hän jatkoi. “He menevät minun kanssani kaikkialla, he ovat kotona koulunkäisiä, nyt he pyytävät koulua, joten ajattelemme elämäämme päivittäin, aivan kuten kaikki muut ja yrittävät tehdä parhaansa. “

“He ovat uskomattomia”, hän jatkoi. “He ovat todella kauniita pieniä sieluja, jotka ilahduttavat minua joka päivä.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map