Heinäkuun viikonloppu on vihdoin täällä. Jos haluat pukeutua patriotically, mutta ei ole niin sanallista siitä, olemme koonneet näyttävät innoittamana joitakin Hollywoodin suurimmista tyyli tähdistä. 

Jouluille, joissa on väriteemoja, kuten neljäs, on parasta olla käyttämättä kaikkia värejä samaan aikaan. Valitse sen sijaan yksi tai kaksi. Jotta minimaalisempi vire, mene valkoisella (ja Tide To Go-kynällä) ja yhdistä se joko punaisella tai sinisellä, tämä väriväylä tekee myös ulkoasultaan uudelleenkäytettävän. Muista, et omistaa käyttää tarkkoja värisävyjä ajaa kotiin juhlava tunnelma. Koboltti, kokeile laivastoa tai cerulean; punaiselle, anna rubiinin tai viininpunainen sävy mennä. Lue huolella ideoita kaikenlaisista heinäkuun 4. päivän tilaisuuksista, jotka ovat innoittaneet Jessica Alba, Reese Witherspoon, Michelle Rodriguez ja Jamie Chung. 

RELATED: Incredibly Chic punainen, valkoinen ja sininen lisävarusteet 4. heinäkuuta viikonloppuna

Tilaisuus: Beach Party

Jamie Chung täydentää rentoa viileää ulkoasua, joka sopii mihin tahansa beach-puolueeseen. Lisäksi denim mekko on kesätyyli must-have. 

Julkkis Inspired July Fourth Outfits - Embed - 2
Getty Images; Kohteliaisuus (5)

Hae: Osap-mekko, 26 dollaria; osap.com. Dolce Vita-sandaalit, 150 dollaria; nordstrom.com. Ray-Ban aurinkolasit, 160 dollaria; nordstrom.com. Forever 21 kaulakoru setti, 6 dollaria; forever21.com. Rebecca Minkoff-rengas, 48 ​​dollaria; bloomingdales.com. 

Tilaisuus: Backyard Barbecue

Reese Witherspoon helppo erottaa ja lausunto tarvikkeet tainnuttavat milloin tahansa grilli, ei väliä kuinka komea tai rento se on. Mukava kiilakenkä mahdollistaa myös kävelemisen nurmikoiden keskuudessa hallittavissa. 

Julkkis Inspired July Fourth Outfits - Embed - 4
Getty Images; Kohteliaisuus (7)

Hae: H & M -paidat, 25 dollaria; hm.com. Isoldan hame, 195 dollaria; modaoperandi.com. Rebecca Minkoff laukku, 195 dollaria; rebeccaminkoff.com. Express-kiilat, 60 dollaria; express.com. Ray-Ban aurinkolasit, 200 dollaria; nordstrom.com. Madewell avoin palkin rannekoru, 32 dollaria; shopbop.com. Miansai-ruuvi, 200 dollaria; shopbop.com. 

RELATED: Video: Luo Party-ilotulitus tekemällä juhlava neljäs heinäkuun kakku

Tilaisuus: Rooftop Cocktails

Jessica Alban terävä blazer-takki ja flared-farkut ovat vain oikea määrä rentoa ja viileää reunaa, jota tarvitaan kaikkiin mukavaan kattopalkkiin. 

Julkkis Inspired July Fourth Outfits - Embed - 1
Getty Images; Kohteliaisuus (7)

Hae: Miss Selfridge -blazer, 80 dollaria; missselfridge.com. Uniqlo-säiliö, 10 dollaria; uniqlo.com. J Brand-farkut, 240 dollaria; net-a-porter.com. BaubleBar kaulakoru, 347 dollaria; baublebar.com. Loren Stewart -renkaat, 395 dollaria; barneys.com. Ann Taylor vyö, 50 dollaria; anntaylor.com. Foley & Corinna laukku, 195 dollaria; zappos.com. Jimmy Choo kiilat, 695 dollaria; nordstrom.com. 

Tilaisuus: Illallinen

Mikään ei ole niin tyylikäs kuin jumittuvuus, jossa on mukava tilaisuus! Tämä pala luo helpon ja tyylikkään ilmeen ja on yhtä helppoa tyyliin – se on kuin tyhjä kangas! 

Julkkis Inspired July Fourth Outfits - Embed - 3
Getty Images; Kohteliaisuus (3)

Hae: Intermix Exclusive -puvut, 395 dollaria; intermixonline.com. M.A.C. huulipuna Ruby Woo, 16 dollaria; nordstrom.com. Sergio Rossi pumput, 384 dollaria; thecorner.com. 

KUVAT: Mitä päällään pukeutuu kesyyn

Julkkisauto ylhäältä (vasemmalta): Taylor Swift, Kate Hudson, Olivia Palermo