Spice-tytöt virallisesti virittäytyvät retkiin Mel B: n mukaan

Tartu kirjoitusasi, koska yksi 90-luvun ikivanhimmista bändeistä osuu tielle kiertueelle.

Spice Girls yhdistyvät virallisesti – ainakin bändin jäsenen Mel B mukaan – ja kyllä, joka sisältää myös Victoria Beckhamin. Tyttöryhmä on palannut yhdessä tekemään uusia yleisöjä, mutta fanit ovat ymmärrettävästi uteliaita siitä, merkitseekö tämä myös uutta musiikkia.

Nyt Beckham (Posh), Mel B (Scary), Geri Halliwell Horner (Ginger), Emma Bunton (Baby) ja Melanie C (urheilullinen) eivät ole roiskua. tehdä tietää tähän mennessä.

mauste Girls
Brian Rasic / Getty Images

Mel B rikkoi uutiset Tänään näytä keskiviikkona, että bändi on todella palannut yhteen.

“Minä olen ainoa, joka jatkaa sanomalla, että aiomme olla tekemässä, mitä aiomme tehdä. Lopulta he ovat saaneet sen yhdessä. Kyllä, “hän sanoi.

Jopa Posh Spice on siinä, kuten Mel B selvensi, kun isäntä Hoda Kotb kysyi Beckhamin epäröimästä. “Hän sanoo aina. Lopeta. Me olemme farmari. Pitäisikö minun todella sanoa, että ääneen? Kyllä, aiomme tehdä performansseja yhdessä varmasti. “

Yhdistymisen ensimmäinen tuuli tapahtui, kun viiden bändin jäsenet odotti odottamattomasti iltapäiväteetä Halliwell Hornerin kotikausia sitten. Vaikka tämä toimenpide saattaa tuntua täysin viattomalta eikä kiertomatkalta, ryhmä ei ollut koko ajan ollut mukana niiden Viva Forever -musiikin käynnistämisen jälkeen vuonna 2012, joten se oli merkittävä. Myöhemmin he ilmoittivat ilmasta lausunnon, jossa mainittiin “uusia mahdollisuuksia” ja jätettiin enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

TMZ: n ensimmäinen ilmestynyt uutinen paljastui 7. helmikuuta, kun he kertoivat, että päivällä tehty tee oli itse asiassa “karkea suunnittelu” tapaaminen bändin entisen johtajan kanssa (ja American Idol luoja) Simon Fuller. Nähtävästi croissanttien kesken he työskentelivät myös loppukesästä laaditun yksityiskohtaisen maailmankiertueen avulla. Sitten ilmoitettiin, että se alkaa Englannista ja päättyy Yhdysvaltoihin.

Fanit ihmettelivät kauan, mikä oli pysäyttänyt laulajia tekemästä yhteistyötä uudelleen. Muut 90-luvun bändit, kuten Backstreet Boys, ovat tehneet paluun (ja paljon rahaa) tekemällä voitonmyönteisiä musiikkituottoja, mutta Spice-tyttöjen kanssa kukaan ei aina ollut mukana. Beckham oli epäröinyt reumatisoinnista, kun hän käytti hänen nimikkotyylinsä ja oli äiti neljä lastaan, mutta tarkkoja syitä ei ole vahvistettu.

“Se ei ole tapahtumassa. Jossain vaiheessa sinun on tiedettävä, kun on aika sanoa: “Se oli hienoa”, Beckham sanoi brittiläisestä pikaviestistä Tänä aamuna viime vuonna.

Liittyvät: Katso Lily Collins Rap Spice Girls Like It’s Nobody’s Business

Mel C ei myöskään ollut varma.

“Kaikkein kiehtova bändi ei koskaan näytä menevän”, hän kirjoitti vuonna 2016 essee. “Se on siunaus ja kirous samanaikaisesti Päivittäin minulta kysytään” Ovatko tytöt tulleet takaisin yhteen? “Sitten se on Milloin? Mistä? Miksi? Kun tapasimme vuonna 2007, kysymykset lopetettiin hetken kuluttua. fanit olivat onnellisia ja olimme onnellisia, mutta hetki, jolloin kiertue päättyi, alkoi taas. “

Nyt kun he näyttävät olevan jälleen samalle sivulle kiertueella, on mielenkiintoista nähdä, saavutammeko myös uuden kesän. “Wannabe” on osa ketään?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map