Söpö hälytys: pienet naiset kaikkialla pukeutuvat ihmeeksi

Se ei ole missään lähellä Halloweenia, mutta silti voi nähdä paljon tyttöjä, jotka juoksevat superheron pukuihin tänä viikonloppuna. Kiitos, että kesäkuun 3. päivä oli nimeltään “Wonder Woman Day” ja uusi elokuva lyö teattereita perjantaina, naiset kaikkialla tuhoavat Wonder Woman -pukujaan ylpeinä osoittaen, että naiset voivat myös olla heros, Hollywood Reporter alun perin huomautti.

VIDEO: Wonder Woman: Virallinen alkuperä perävaunu

 

Jos selaa Instagramia tänään, sinun on nähtävä ihastuttavia kuvia tytöistä – ja jotkut naiset, jotka ovat liian pukeutuneet esikoisalueensa superheroosiin. Joillakin oli virallisia pukuja, täydellisiä kruunuja ja käsivarsirenkaita, toiset tekivät DIY-asusteita, keinutuivat polka-pisteiset siniset hameet ja punaiset T-paidat. Rakastamme luovuutta!

Tässä on joitain suosikkikuviamme tähän mennessä:

Älkää koskaan menettäkö tunnetta WONDER! #wonderwomanday #dccomics #strong #wonderwoman #wonderwomanmovie

SkoldKidsin (@skoldkids) jakama viesti

Hän on valmis näkemään “Nainen nainen!” #cmephoto #oliviailene #wonderwoman #dc #dressup #wonderwomanmovie #dccomics #dccinematicuniverse

Christy Earls Braidin (@cmephoto) jakama viesti

Umm. Voimme olla vain hieman innoissaan #wonderwomanmovie

Dianna Angellon (@ dangello98) jakama viesti

Oma hyvin pieni # WonderWoman. Anna voi kasvaa olla vahva, karismaattinen ja upea prinsessa … mutta nyt vain ole äidin tyttö … sekä #AdriannaVB että #AlessiVB pelkäsivät elokuvan kohtauksia ja jättivät puoliväliin. #WonderWomanBaby #wonderwomanchildren #wonderwomanmovie

Munan van Boonstra (@munasvanboonstra) jakama viesti

“Usko rakkauteen.” – Diana a.k.a # Wonderwoman❤️. .Kuvaili elokuvan tänään, joukkueella. Minun on sanottava, että se on hyvin tehty elokuva. Kyse on sodasta, rakkaudesta, uhrista, tehtävistä ja identiteetistä. ❤️Tässä on paljon toiminta-kohtauksia, mutta se ei ole kovin graafinen (tarkoitan verinen, jne.), Lapseni todella nauttivat siitä. Jotkut sparkly huumoria ja surua, joka jätti meidät eilen. Et voi tallentaa kaikkia, mutta jos sinulla on mahdollisuus säästää “tänään”, tee se. Se voi tarkoittaa uhrata, jopa omaa elämääsi. ���� Elämä ei ole siitä, mitä ansaitset, mutta se on enemmän kuin uskot. ☺️. . . #instagramstories #sanainen #koti #sanakirja #ootd #fashion #notablogger #wonderwoman #wonderwomanmovie #movietime #cosplay #squadgoal #friends #mommies #kiddos #olinoteatres #kapolei #hawaii #hilife #hankinta

Be_YOU_tiful (@zahzporadic): n jakama viesti

Haha vähän tiedämme kääntyy tänään on ihme nainen päivä! #wonderwomanday #wonderwoman #superhero #princess

Vicki (@ vicki.preece1991) jakama viesti

Jos tiedät Eisleyn, tiedät #pukuja on hänen idoli, tänään hän näkee hänet suurella näytöllä! ��

Amanda Alonson (@ amanda.alonso) jakama viesti

Wonder Naiset #wonderwoman #supergirl #twins

Bradin (@ thehza4) yhteinen viesti

Valmistaudu katsomaan #WonderWoman !!

Ricky Cassvanin (@rickyshotfirst) jakama viesti

Jopa Viola Davis joutui hauskanpitoon, julkaisemalla takaisinpalkinnon kuvan tyttärestään pukeutuneena naispuolisena supersankari-afroksi ja kaikki!

Genesis 2: ssa lähes 3: ssa. Hän halusi pitää hänet kiinni. #Ihmenainen! Olemme valmiita!!! #TBT

Viulu Davis (@violadavis) jakama viesti

RELATED: 9 Times Julkkikset murskasi sen Wonder Womanksi

Elokuvan avaaminen rikkoi myös lipputulot 39 miljoonalla dollarilla myyntiin loppupäivän perjantaina. Joten jos sinulla on vanha Wonder Woman -puku, joka on säilytetty kaapissa, on nyt täydellinen aika pölyttää ne käsivarsiet ja näyttää maailmalle, mitä olet tekemäsi! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 33

map