Sophia Bush hajui hyvältä ja hänellä on kauneuden merkki, joka todistaa sen

Sophia Bush ei ole aloittelija kun on kyse kauneuden ja muodin kumppanuuksista. Hän on yhdessä Eco Toolsin kanssa suunnitellut T-paidan Joe Freshin kanssa – ja nyt hän on yhdistänyt yrittäjä Randi Shinderin kauneuden merkki I Smell Great.

“Kaikki yrityksellämme perustuu uuteen ja johtavaan teknologiaan – tuoksupenkereistä poistoihin”, selitti Chicago PD näyttelijä, joka on perustaja ja pääomasijoittaja I Smell Greatissa. Mikä on myös hämmästyttävä linjasta on se, että kaikki tuotteet ovat parabeenejä, joita ei ole testattu eläimillä, ja pakkaus on 100-prosenttisesti biohajoava.

RELATED: Kellan Lutz, Sophia Bush ja More tuli ulos tukemaan rintamaidon torjuntaa

I Smell Great -mallisto sisältää kylpy-, kehon-, hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteet, joissa on pitkäkestoisia allekirjoitushauteita. Voit käyttää parfyymiöljyä yksin tai voit kerata ne yksilölliseksi aromiksi. Tuotteet ovat tällä hetkellä hankittavissa osoitteesta ismellgreat.com. Hinnat vaihtelevat 28 dollaria ja 68 dollaria.

Bush jatkoi sanomalla: “Haluamme päästä sydämeen, miksi naiset rakastavat kauneutta ja mikä tekee heistä erityisen tunnetuksi. Naimisiin näihin teknologian ja kauneuden käsitteisiin on tosiaan suuruus. “

RELATED: Liam Hemsworthin Diesel-tuoksu kampanja tekee #ManCrushMonday

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 72

map