Sonia Kashuk ja Target juhlia 15 vuotta kauneutta!

Sonia Kashuk ja Target ovat ottaneet merkittävän kumppanuuden virstanpylvään: heidän 15. vuosipäivänsä! Sonia Kashuk Kauneuden meikkitaiteilija ja perustaja liittyi ensin vähittäiskaupan jättiläiseen vuonna 1999, ja hän on juuri julkaissut rajoitetun version kokoelman arvostukseksi uskollisille pitkäikäisille faneilleen. “Tämä kokoelma kertoo kiitokseni kannattajiani 15 upeasta vuodesta, koska brändini ei olisi täällä ilman heitä”, Kashuk kertoo Tyylissä.

Muodostuminen, joka alkoi pelkästään meikki linja osaksi täydellinen elämäntapa kauneus brändi on varmasti edellyttänyt muutoksia, mutta Kashuk koskaan unohdettu lopullinen tavoite. “Kehitämme jatkuvasti, mutta mantra on pysynyt samana: hyvä laatu, hyvä muotoilu ja kohtuuhintaisuus, jotta kaikilla naisilla voi olla paras kauneus.”

Tutustu alla oleviin tuotteisiin Fall 2014 Limited Edition -kokoelmastasi, joka on nyt saatavilla osoitteessa Target ja target.com. Lisäksi Kashuk-ruokia hänen inspiraationsa takana.

Harjata Set
Kohteliaisuus Kuva

 

Kun suunniteltiin Viidentoista vuoden palkitun harjan 15-osaisen Professional-harjasettien juhlistamista, Kashuk tiesi, että Radiant Orchard olisi täydellinen harjaksen sävy. “Tämä väri näytti vain hyvin tyylikkäältä minulle”, hän sanoo. “Rakastan tasapainoa kädensijan ja harjan värin välillä yhdessä kulun kanssa.”

 

Naulata set
Kohteliaisuus Kuva

 

Kashuk’s Painting Town 15-kertainen 15-osainen minikynsienväri-setti “sisältää kaikki sävyt, joita tarvitset ympäri vuoden pitämään kynsiesi tuoreina ja upeina”, hän sanoo. Kevyet värit “edustavat puhdasta, nude, luonnollista naulaa, joka tapahtuu tällä kaudella”, hän lisää.

 

Huuli palette
Kohteliaisuus Kuva

 

Viisi satiini-matta-sävyä Kashuk’sin Voimakas Pout Lip Palette -viihdettä ympäri vuoden. “Tämä paletti sisältää kaikentyyppisiä punaisia, joten voit sekoittaa ja soittaa, soittaa ääniä mielialan tai kauden mukaan”, Kashuk sanoo. Ja viisivärinen paletti ei ole kausittainen, joten et ole juuttunut liian trendikkään sävyyn. “Kesällä on kirkkaan oranssi-punainen ja vaaleanpunainen -punainen, ja syvemmät Bordeaux- ja ruskeat-punaiset, jotka muistuttavat syksyä.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map