Song I Have on Repeat: “Let It Go”, James Bay

Tunnustus: Minulla on juttu pojille, jotka soittavat kitaraa. Olen käyttänyt enemmän tunteja kuin voin luottaa loputtomasti kuuntelemaan muusikoita, kuten John Mayeria, Ed Sheerania ja Hozieria, ja luettelo voisi todella jatkaa. Joten periaatteessa, jos ne kuuluvat laulaja-lauluntekijä luokka, mahdollisuudet olen kuunnellut niitä (ja laittaa heidän laulunsa toistaa), joka johtaa minut James Bay.

Spotify “New Music Tuesday” -soittolistalla viime kesällä huomasin tämän brittiläisen kruunun ja hänen mahtavan tarttuvan singleään “Let It Go”. Nyt on ollut melkein yhdeksän kuukautta siitä lähtien, kun aloin kuunnella tätä laulua, mutta Bayin albumi Kaaos ja rauhallinen stateside, sekä laulun uusi musiikkivideo, olen alkanut kuunnella laulua tosissaan uudelleen. Se, mikä aluksi sai korvaani, on ja on silti täydellinen ankaruus, jossa hän laulaa. Voit tuntea ja melkein nähdä sydämenrannan kiitos hänen visuaalinen lyrics:

“Minulla oli tapana tunnistaa itseni. Se on hauskaa, miten heijastukset muuttuvat Kun olemme tulossa muuksi, uskon, että on aika kävellä”

RELATED: Song I Have On Repeat: “Yö Josh Tillman tuli meidän apt.”

Mutta syy tähän kappaleeseen on jatkuvaa silmukkaa minulle ei ole pelkästään sanoituksia – hänen sielukas äänensä pitää minut tulemaan takaisin lisää. Hän laulaa tunteensa vilpittömästi, jotain, joka voi puuttua samanlaisista taiteilijoista. Lyhyesti sanottuna voisin kuunnella hänen uuden albuminsa koko päivän, ja mielestäni nautit myös siitä. Katso alla olevaa kappaletta ja jos rakastat sitä, seuraa “If You Ever Want To Be In Love” ja “Hold Back The River”.

 RELATED: Brandon kukat häiritsemällä haimilla ja miksi hän vihaa päällään

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 76

map