Song I Have on Repeat: “Haluatko haluta minua” by Jason Derulo

Minulla ei ole mitään kiusauksia Top 100: n kanssa (Taylor Swift ja Beyoncé ovat periaatteessa pysyvää Spotify-kiertoa), mutta en ole koskaan huolehtinut paljon Jason Derulusta. Huolimatta hänen moitteetonta tanssimuutostaan ​​ja pesualtaan absostaan, jotka näkyivät kaikessa loistossaan hänen EP: nsä Puhu tuhmia, hänen laulunsa ei koskaan tehnyt minua. Mutta ennen kuin soitat minulle irtisanottaessasi tasokkaimmat lauluäänestykset R. Kellyn jälkeen, tiedä, että hänen viimeinen singlensä “Want To Want Me” on täysin heiluttanut minua.

Toisesta tärisevästä pudotuksestaan ​​Derulo tekee lähes mahdottomaksi tanssia. Ja vaikkakin hänen korkokarhuaan on äärimmäisen vaikea jäljitellä (luottaa minuun, olen yrittänyt), sanoitukset sanovat teidät tekemään niin – varsinkin kun kuoro lähtee:

Tyttö, sinä olet se, jonka haluan

Ja jos haluat minut, tyttö, saat minut

Ei ole mitään, ei, en haluaisi, en haluaisi

Vain nousta vieressäsi

Se on no-hold-barred julistus rakkaudesta, että voisi odottaa teenybopper poika yhtye, mutta R & B superstar, joka on laulu lauluja tykkää Diddy ja Lil Wayne? Ei niin paljon. Nämä neljä riviä tarttuvan pop-hymnin taustaksi avautuivat silmiin, miksi tämä 25-vuotiaalle on jo 11 platinaa singleä vyönsä takana. Ja siksi se on ollut Top 100 kahdella peräkkäisellä viikolla (ja laskemalla).

RELATED: Laulun olen toistanut: “Hallelujah” by Panic! Disko

RELATED: Song I Have on Repeat: “Älä tahdo taistella” Alabama Shakes

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − 62 =

map