Sofia Vergara lopulta yhdistää Snapchat-Katso mitä hän julkaisi ensimmäisenä!

Sofía Vergara esitteli eilen sähköistettävän ilmoituksen, että hän vihdoin laukaisi oman Snapchatin. Moderni perhe tähti vie Instagramiin jakamaan upeita välähdyksiä hänen elämästään lähes yhdeksällä miljoonalla seuraajalla, avoimista laukauksista punaisella matolla ja pois siitä, että hän ei päästä mitään makeup-ilmiöitä makeisiin hetkiin aviomiehen kanssa Magic Mike näyttelijä Joe Manganiello. Niinpä oli vain tarkoituksenmukaista, että kolumbialainen näyttelijä valitsi valokuvan jakamisen foorumin saadakseen virallisen ilmoituksen siitä, että hän oli menossa uuteen alueeseen.

Instagram-postissa Vergara jakaa näytön napautuksen hänen ensimmäisestä napsautuksestaan, video selfie, jossa näyttelijä ilmestyy loistava sähköinen silmät ennen ukkospilven ampuu alas useita salamoita. Hän on liittynyt juhliin Colombian YouTube-tähdet Mario Ruiz ja Sebastián Villalobos, jotka voidaan nähdä heti hänen takanaan. Ehkä he käyttivät sosiaalisen median osaamistaan ​​avustamaan näyttelijää ensimmäisellä tililläan? Alkuperäisessä Snapchat-leikkeessä Vergara huutaa, “First Snapchat!” Instagram-nimikkeen puolesta hän kirjoittaa: “Just launched snapchat: sofiavsnap” ja vaaditut aaveet emoji.

Juuri käynnistetty snapchat: �� sofiavsnap @ soymarioruiz @hemmbbas

Kuva, jonka lähettäjä on Sofia Vergara (@sofiavergara)

Vergaran toinen Snapchat-leike on mustan ja valkoisen videon hänen tekevän juoda kuppia kahvia ennen sen kaatamista sen päähän. Meillä on se, että hän on asetettu edistää Ninja Coffee Bar. Voidaan kuulla äänihälytin, jossa kysytään näyttelijä, “Sofía, mitä juot?” Viimeinen hänen debyyttinsä napsautuksellaan on näyttelijä kahdessa työtoverinsa muodostavassa sinisessä mekossa, jossa on teksti “Se on kääri!” jota seuraa kahvi ja tanssija emoji.

RELATED: Sofia Vergara ja Joe Manganiello juhli toisen vuosipäivänsä Sweetest Way

Huolimatta uuden sukupolven asemasta alustalla, tämä ei ole Vergaran ensimmäinen Snapchatin projekti. 43-vuotias äskettäin näytteli Snapchat-todellisuus-sarjassa, joka oli oikein nimetty Vergaraland, joka esiteltiin viime joulukuussa Fusionin Snapchat Discover -kanavalla. Lyhytmuotoinen sarja keskittyi näyttelijän Hollywood-uraan, jossa on vanhoja perhevalokuvia ja paljon huumoria, kuten 23-vuotias poika Manolo González Vergara.

sofia Vergara 1
sofiavergara / snapchat
sofia Vergara 2
sofiavergara / snapchat
sofia Vergara 4
sofiavergara / snapchat
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map