Sinun täytyy nähdä Katie Holmesin Chic Bob Hairstyle

Katie Holmes on kuin meillä: Kun saamme uuden kampauksen, josta olemme ylpeitä rakastuneina, me omistaa näyttää sen välittömästi – vaikka se olisi vain peruukki. 37-vuotias näyttelijä otti Instagramiin 3 A.M. viime yönä debyytti chic bob kanssa melko mustavalkoinen selfie että hän otsikko, “3 am :) #setlife #gratitude #wig.” 

3am :) #setlife #gratitude #wig ❤️

Katie Holmesin lähettämä kuva (@ katieholmes212)

Holmes on tällä hetkellä kuvattu tulevien TV-miniseries-elokuvien keskellä Kennedit: Camelotin jälkeen Torontossa, jossa hän toistaa roolistaan ​​Jackie O.: n vuoden 2011 TV-miniseriesista Kennedit. Laaja lepäperäinen peruukki on edelleen todiste siitä, että Holmes on kuollut soitto amerikkalaiselle tyylikuvakkeelle, kuten aikaisemmilla viikon.

RELATED: Katie Holmes on yhteensä Jackie Kennedy Look Alike hänen uusi Miniseries

Vaikka radikaali lyhyempi pituus on rooli, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Holmes on flirttailussa lyhyempää. Vuoden 2015 Met Gala, hän varoitti fanit (ja meitä), kun hänellä oli tyylikäs bob peruukki tylliä otsatukka. Myöhemmin viime kesänä Holmes teki todellisen leikkauksen ja kävi kauppaa hänen allekirjoituksensa pitkiä, pin-straight-säikeitä aallotetun teksturoidun lohkon kanssa. Ja vaikka voimme aina ajatella Holmesia Joey Potterin kanssa virtaavien, suklaanruskeiden hiusten kanssa, Holmesin suhde bobin kanssa alkoi, kun hän ensin katkaisi pitkät lukot ja piteli lyhyemmän pituuden vuoden 2008 aikana. Tyyli on laskenut hiuksiin makeover-historia suosituimpana käytännöllisenä tyyliämme Hollywood Makeover Tool -työkalussa, helppo tapa kokeilla leikkausta itsellesi – ei tarvita peruota tai saksia. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 66 =

map