Julianne Hough on ollut melko kesänä. Hän meni naimisiin. Hän meni upeaan häämatkaan. Hän ilmoitti jättäytyvänsä tuomariksi Tanssia tähtien kanssa. Joten on vain luonnollista, että hänen ensimmäisen virallisen pudotuksensa punaisen maton ulkonäköä varten hän olisi tehnyt sisäänkäynnin.

Hough saapui 69. vuotuiseen Primetime Emmy -palkintoon päällään TRUE punamatto.

Julianne Hough Emmys Back Full - Embed
J. Merritt / Getty

Mekko on peräisin Marchesan kevään 2018 kokoelmasta ja on yhtä paljon puoluetta edestä kuin takana. Me rakastamme mekkoa, koska se on täynnä Hollywoodin glam. Miksi? 

No, ensinnäkin, Marchesa, jonka on suunnitellut yksi Harvey Weinsteinin vaimo, Georgina Chapman. Kaksi: pukeutuu silkkiä kirsikan kukkia mekossa. Kuten kaikki. Kuten takana myös! Kolme: se on suoraan kiitotieltä. Kuten siinä, se käveli kiitotie New Yorkin muotiviikolla alle 10 päivää sitten. Nyt se on tyylikäs satu unta, jos olen koskaan kuullut yhden.

Älä usko minuun? Kysy häneltä geniusstyleistiltä Anita Patricksonilta, ja hän kertoo itsellesi. 

Julianne Hough Emmys Back - Embed
MARK RALSTON / AFP / Getty

“Niin usein voi saada kiinni siitä, miten jotain näyttää edestä, unohdamme tarkastella jokaista kulmaa. Marchesa loi sellaisen kauniin, monimutkaisen huivin, jonka halusin todella kunnioittaa hoitoa, jonka he olivat panneet. on ollut todella hiuslenkkejä äskettäin, varsinkin kun hieman vanhentunut vintage tunne “, sanoi Patrickson InStyle.com.

“Jules on aina niin tyytyväinen mihinkään ja todella haluaa olla seikkailunhaluinen ja se oli hetki, jota ehdotin! Se meni täydellisesti mekoon ja lisäsi joitain erikoisen kiinnostuksen takaa.”

RELATED: Julianne Hough ja Brooks Laichin naimisissa oleva Red Carpetin esitystapa oli Photobombed by Derek Hough

Muut syyt Hough on voittanut tänä iltana? Hänellä on keula hiuksissaan. Ja minä olen kyse siitä.