Sinun täytyy nähdä Jessica Chastainin tyylikäs, lyhyempi leikkaus

Jessica Chastain on virallisesti uusinut jäsenyytensä bob-klubiin. 39-vuotias näyttelijä päivitti hänen kulmakappaleensa, jota hän on nähnyt viime aikoina keinuen poistamalla muutaman senttimetrin päässä olkapäätyisen tyylin ja ottamalla sen bobin alueelle.

Huntsman: Winter’s War tähti esitteli uuden leikkauksen vierailunsa aikana Jimmy Kimmel Live! keskiviikkona 20. huhtikuuta. Chastain kääntyi pitkään kampaajakseen, Renato Camporaan, jotta leikkaus ja Campora jakavat leikki-toiston videon hiusten muutoksesta yhdessä Orlando Pita -tuotteiden kanssa, joita hän käytti Instagramissa.

Viime yönä #haircut for #jessicachastain @chastainiac #jimmykimmellive @kateleemakeup @nicoleperna käyttäen #orlandopitaplay #products @orlandopita #hairbyrenatocampora

Video, jonka on lähettänyt Renato Campora (@renatocampora)

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Chastain on kokeillut lyhyempää pituutta. Näyttelijä esitteli viime syksynä New Yorkin muotiviikon aikana irtonaisten aaltojen muotoilun, joka oli meille vakavasti harkinnut saksille pääsemistä.

Liittyvät: Best Celebrity Bobs

Viimeisin versio leikkauksesta tulee juuri ajoissa kevään möhkäleille sääolosuhteille, kun kevyt, huono huolto “dp” on täsmälleen tyylikkyys, jota me etsimme. Jopa kevään hiusten ideoita, selaa julkkisten hiusten muutoksia galleriassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − = 21

map