Sinun suosikki Facebook-kuuluisa makeup-merkki on käynnistänyt nestemäisen huulipunan

Ensinnäkin, Younique tuli sinun ripsiasi, ja nyt he kohdistavat huulipunasi. Kaikkien suosikki suoramyynnin meikki-brändi on hyppäsi nestemäiseen huulipunan junaan, ja kaava on kaikki. Vaikka se on sijoitettu perinteiseen nestemäiseen tai kiiltävään putkeen, huulipunaa reunustaa enemmän kevyestä musteesta, joka kuivuu upeaan samettimaiseen koostumukseen. Erityisen rakastamme, miten muotoiltu sauva halaa huulesi, mikä johtaa tarkkaan muotoon, jossa ei ole tarpeeksi puhdistusta.

RELATED: Mikä on Deal kanssa Younique ripsiväri Kaikki Facebook Friends ovat myyvät?

Koska kaavassa on superhydratoiva pohja, kaikki huulesi pinnalla olevat viivat tulevat heti täyttymään, eivätkä ne kuivu tai hiutuvat koko päivän. Värit vaihtelevat perinteisestä narttuneesta, punaisesta ja vaaleanpunaisesta leviämisestä, mutta niihin kuuluu myös muutamia epätavanomaisia ​​sävyjä, kuten syvä purppura ja tummansininen. Osta tuote 27 dollaria per putki osoitteessa youniqueproducts.com tai selvittää mikä lukion ystävät on Younique edustaja ja liukuu niiden Facebook DM.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map