Sinä, minä ja Apokalypsi-tähti Gaia Scodellaro on uusi kulmakarvojen uhkailu

Siirrä yli, Cara ja Gigi – kaupungissa on uusi kaari. Tapaa Gaia Scodellaro, NBC-draamarin tähti, Sinä, minä ja Apokalyysi, ja viimeisimmästä kauneudesta, joka on antanut meille suuria brow inspoa siitä lähtien, kun ammutimme hänet Tyylissähelmikuun numero.

Vaikka ei ole epäilystäkään siitä, että italialaissyntyinen, Bronx-kasvatettu näyttelijä on luonteeltaan lahjakas luuranosastolla, on olemassa muutamia helppoja asioita, joita voit tehdä koko hänen sarjastaan. “Määriteltyihin kaareihin, jotka vielä näkyvät pehmeinä, käytä jauhetta, joka on sävy tai kaksi kevyempää kuin omasi”, sanoo Scupellarin etsimäsi meikkitaiteilija Laura Dominique..

Gaia Scodellaro eyebrows-embed 2
Lisa Martin

“Sekoitin tumman ruskean sävyn (MAC Cosmetics Eyeshadow in Espresso, 16 dollaria, maccosmetics.com) lämpimällä karamellilla (MAC Cosmetics Eyeshadow in Saddle, 16 dollaria, maccosmetics.com) pehmentääkseen vaikutusta ja täydentäen upeita keltaisia ​​sävyjä hänen hiukset “, hän sanoo.

Ja kevyt käsi on tärkeä, vaikka täytätkin aukkoja. “Kokeile pienellä kulmakarvalla (Shu Uemura Natural Brush 60b, 29 dollaria, shuuemura-usa.com) painamaan väriä ja herkästi sitten herkäksi harjaksen harjalla”, hän sanoo. “Tämä auttaa sekoittumaan väriin, etenkin reunojen ympärillä, jättäen vain jäljen pigmentin takana”.

RELATED: Mitä jokainen aloittelija tarvitsee hänen Makeup Kit

Kun sormet oli asetettu, Dominique päätti pitää sen yksinkertaisena muille Scodellaron kasvoille. “Gaia ei käytä paljon meikkiä, kun hän on vapaa-ajan, joten hän rakasti ajatusta tästä minimaalisesta ja modernista ilmeestä”, hän sanoo..

Katso Gaia Scodellaro Sinä, minä ja Apokalyysi, iltapäivällään klo 8 ET NBC: ssä. Ja nähdä täyden ominaisuuden tähtien kanssa, poimi helmikuun InStyle-numero, joka on nyt saatavilla lehtikioskeissa ja digitaalisessa latauksessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 71

map