Shirtless Nick Jonas vilkkuu hänen Abs, laittaa Gun Show New Docuseries

Nick Jonas pitäisi edistää kaiken tämän tavoin. Videokliittymässä “Jealous” Crooner jakautui Instagramissa keskiviikkona uusista docuseriesistaan Viime vuosi oli monimutkainen, hän näki seisovan kylpyhuoneen peilin edessä vain pyyhkeellä vyötärönsä ympärillä, näyttäen abs- ja pehmeät aseet.

Dokumenttielokuvan yksi episodi on @ tidal! Linkki bio. #LYWC

Videon, jonka Nick Jonas (@nickjonas) on lähettänyt

“En aio suihkuttaa, kun kuvaat sitä”, Jonas sanoo harjaamalla hampaansa, kuten hänen Kuningaskunta costar Jonathan Tucker kävelee sisään ja elokuvaa joka tapauksessa. “Mitä tarkoitat? Tätä kutsutaan haavoittuvaksi haastatteluksi, jätkäksi … tämä on se, mies. Tämä on sinulle raakana”, Tucker sanoo, kun kamera asetettiin molempiin. Valitettavasti Tucker ei kyennyt vakuuttamaan Jonasia antamaan “faneilleen mitä he haluavat” höyryisen suihkutilanteen kautta. Laulaja-näyttelijä sulkee oven nopeasti, kun taas kouristelee pullon vettä.

LÄHETTÄJÄ: Nick Jonas saa kukoistavan Meeting of the Tronsin Emilia Clarken

“Dokumenttielokuvan yksi episodi on @ tidal! Link in bio. #LYWC”, Jonas leikkautti leikkeen. Toistaiseksi hänen fanit näyttävät pitävän siitä (suihkussa tai ei) ja antoivat hänelle rave-arvosteluja ensimmäisen jakson jälkeen. Hän jatkoi kirjoittamaan “grammaa”, luki kommenttisi #LYWC -dokumentista @ tidal, kiitos, ei voi odottaa, että näet loput. “

Kommenttien lukeminen #LYWC -dokumentista @ tidal, kiitos! Ei voi odottaa sinua nähdä loput.

Kuva, jonka Nick Jonas (@nickjonas) on kirjoittanut

Seitsemän osan dokumentoinnit antavat faneille mahdollisuuden pohtia Jonasin musiikkimatkua ja uuden albumin luomista samalla nimellä. Ensimmäisessä jaksossa hän ei vain sano, että albumi inspiroi hajotus, mutta myös ruokia Jonas Brothersin bändin hajoamisessa.

Nickin Viime vuosi oli monimutkainen albumi on julkaistu 10. kesäkuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map