Shay Mitchell on ensimmäinen, joka myöntää, että hänen instagrami ei heijasta todellisuutta

Maailma on nykyään hyvin erilainen paikka kuin silloin, kun Shay Mitchell räjähti rooliin, joka tulee määrittelemään hänen varhainen uransa, kuten ABC Family’s nimekkäästi Pretty Little Liars, Emily Fields. Mitchell, vasta 31, on laajentanut foorumiaan huomattavasti, koska sarjan ensimmäinen ilmestyi vuonna 2010 lisäämällä fitness guru, travel vlogger ja Instagram influencer-19,5 miljoonaa seuraajaa vahva hänen retkimuistansa.

Mutta Mitchell on myös tietoinen iskuille, jotka tulevat mega-fanipohjalla. Siksi hän haluaa, että otat sosiaalisessa mediassa sosiaalisen median avulla suolaa. Mitchell kenttää outoja tarinoita ja online-huhuja päivittäin, kuten äskettäinen väite, että hän oli seurassa Kendall Jennerin NBA-tähti Blake Griffin.

Hänen epäonnistunut tapa käsitellä juoruja? Huumori.

“Se on hauskaa!” Hän sanoo hymyillen. “Jos luen jotain minusta, se on niin räikeästi väärä, minä haluta asettaa ennätyksen suoraan – ja minulla on voima ja ääni. Se on ainoa tapa, jolla voimme käyttää sosiaalista mediaa positiivisessa valossa. “Mutta hän sanoo, et voi aina muuttaa ihmisten mieliä, jolloin tapauksessa, jonka avulla asiat kääntyvät pois olkapäältä, pitää hänet terveeksi.” Se on kuin minä elää todellista elämää Gossip Girl. Voit ajatella, että olen kenen kanssa tai tämän tai sen kanssa. Päivän lopussa kaikilla on kuitenkin omat mielipiteensä. En voi asettaa ennätystä suoraan kaikille. “

Vaikka hänen teini-teatterinsa ovat takanaan (lähinnä – hän haluaa odottaa vähintään viisi vuotta ennen kuin viihdyttää ajatusta a PLL Reunion), Mitchellin uusi projekti sijoittaa hänet tutun kasvon ohella teini-ikäisten saippua -artikkeleiden rinnalle, Gossip Girl itse, Penn Badgley. Sinä, joka esitetään ensi-iltana syyskuussa, on mitä Mitchell kuvailee “nykypäivän romansseiksi”, keskittyen ohuen linjan rennosti katsomaan jonkun Facebook-sivua ja tulossa täysi-ikäiseksi sosiaalisen median stalker.

RELATED: Candice Bergen ikääntymisestä, sukupuolesta ja Murphyn Brownin paluusta

Me laitamme dressy-vaatteidemme juhlimaan uutta esitystä, “YOU”, joka esitellään osoitteessa @lifetimetv 9. SYYSKUU! Ei voi odottaa, että kaikki näkevät! # �� # mitä oliJohnlookingat ?!

Shay Mitchellin (@shaymitchell) yhteinen viesti

“Hän on juuri niin suuri taiteilija ja hän soitti tätä hahmoa niin hyvin –liian hyvin, “Mitchell sanoo Pennin Internet-tuntemuksesta.

Kun teet omia sosiaalisen median hajaantumista, hän haluaa sinun muistavan, että jopa tarinoita, joita ihmiset kertovat itse eivät aina ole totta elämässä. Mitchell itse äskettäin kieltäytyi lähettämästä lomakuvia, jotka hän oli poistanut muista online-lähteistä, ja kriitikot kyseenalaistivat, olivatko hänen matkansa todellisia. Ne ovat itse asiassa. Mutta se ei tarkoita sitä, että hänen Instagram-tili tosiasiallisesti heijastaa hänen jokapäiväistä elämäänsä, hän myöntää.

“Mielestäni meidän kaikkien on ymmärrettävä ja tunnustettava se, että Instagram ja sosiaalinen media yleensä ovat suurimman osan ajasta, meidän kohokohdistamme – se on varmasti minun korosta kelaa “, hän kertoo hänen yli 5 000 FOMO-indusoitumisesta. “Se ei ole jokapäiväistä elämääni. Nämä ovat todellisia hetkiä? Kyllä ehdottomasti. Mutta ovatko ne korotettuja? Onko nämä kuvat otettu 5000 kertaa oikean kulman saavuttamiseksi? Onko minulla täysi makeup, valaistus …? Sata prosenttia.”

SAMANKALTAISET BacheloretteBecca Kufrinin sydän edeltäjä-uralla on seksuaalista ja rasistista instagramia käsittelevä historia.

Varhain aamulla sarjakuva lukeminen paratiisissa. #tbt

Shay Mitchellin (@shaymitchell) yhteinen viesti

Polly ei halunnut suukkoja … tai krakkausta. Vain rento Qatarin katolla varustettu piknik.

Shay Mitchellin (@shaymitchell) yhteinen viesti

Tietäen, että tämä on avain, Mitchell sanoo. “Se voi olla todella vaarallinen, jos aiot uskoa, että [sosiaalinen media on] realistinen.” Mutta hän lisää: “Jos voit mennä siihen tietäen, että jokaisen näistä on suodattimia, tai tämä on ammuttu ammuttu valokuva, niin minusta tuntuu siltä, ​​että anna itsellesi olla vähemmän ankara omia valokuvia. elämä yleensä ei ole ehkä aina se mitä näyttää. “

VENEEN PÄIVÄ. Kiitos @cabo_adventures @loscabostourism #LosCabos #Cabosadventures

Shay Mitchellin (@shaymitchell) yhteinen viesti

Älä kuitenkaan soita Mitchellille roolimalliksi. “Rooli tarkoittaa, että otan tämän tehtävän mielestäni oikealla tavalla tehdä asioita muille ihmisille”, hän selittää. “Joten jos haluat kutsua sitä” todeksi malliksi “, se on uusi termi, jonka mielestäni sopii paremmin tähän. Haluan elää elämäni todellisena ja autenttisena kuin minä, ja tästä, toivottavasti teen oikeita päätöksiä ja innostaa muita ihmisiä ottamaan enemmän mahdollisuuksia, sanoa kyllä ​​enemmän kokemuksia – mikä tahansa, kannustaa ihmisiä tee myönteisellä tavalla, mielestäni tämä on hienoa. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 + = 17

map