Serena Williams Stuns Little Brown Bikiniin

Voittaja Wimbledon ei ole kävellä puistossa, ja Serena Williams ansaitsee runsaasti lepoa ja rentoutumista vaikuttavan featin jälkeen. Joten juuri 34-vuotias tennis-tähti teki eilen – hän vietti päivän uima-altaalla seksikkäässä bikinissä. Lucky meille, Williams dokumentoi päivänsä Snapchatilla, näyttäen hänen tanssivat, urheilullisen ruumiinsa.

Ensimmäisessä Snapissa Williams esittää positiivista peili-selfieä, jolla on söpö kuvioitu kansi hänen Serena Statement -kokoelmastaan. Hänen hiuksensa jäävät luonnollisiksi ja veti takaisin sotkuiseen ratsastukseen.

Serena Williams - snaps - embed - 1
Snapchat

Kun Williams sai altaaseen – jonka hän myöntää, ettei hän käytä tarpeeksi – hän irrotti peitteen ja osoitti ruskeat Dax & Jolie bikinit. Yläosa on yksinkertainen, alhaisen leikkauksen tyyli, ja pohjassa on useita koristeellisia hihnoja, jotka kiinnittävät huomiota hänen veistettyihin kuuden pakkauksensa. Hänen ainut lisävarusteensa on herkkä navelirengas, ja hän näyttää hämmästyttävältä minimaalisella, uima-altaalla.

Serena Williams - snaps - embed - 2
Snapchat
Serena Williams - snaps - embed - 3
Snapchat

Liittyvät: Serena Williams on Total #Goals tässä Sultry Lingerie Selfie

Hänen päivä ei kuitenkaan ollut hauskaa ja aurinkoa. Tennismaven meni myös Instagramiin jakamaan video hänen tulevasta retkistään Rion olympialaisiin. Leikissä hän kertoo kuinka ylpeä hän tuntee maata kun hän kilpailee. Hän toisti kuulustelun otsikossa kirjoittamalla: “Kukaan ei voi määritellä sinua, kukaan ei voi laittaa etikettiä sinuun, ylpeänä edustamaan #TeamUSA #RoadtoRioon”

Kukaan ei voi määritellä sinua; kukaan ei voi laittaa etikettiä sinuun. Ylpeää edustamaan #TeamUSAa #RoadtoRioon. Katso minun täysi #DefyLabels-haastattelu @MINIUSAn täällä. MINIUSA.COM/Serena

Video, jonka on lähettänyt Serena Williams (@serenawilliams)

VIDEO: Meet the 2016 Olympics Swim Team

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 10

map