Serena Williams on virallisesti Thong Bikini Convert, kiitos SI-uimapuku

Talvella keskellä Urheilu kuvitettu Uimapuku tuo aina lämpöä. Tiistai-iltana brändi paljasti kolme mallinsa kattaa Kate Uptonin yhdessä peeksin kanssa muiden tähtien kanssa. Ja upeiden kasvojen joukossa: Serena Williams. Urheilija herättää seksikkyyttä muiden maapallon kaariensa kanssa bikinit ja moderni uimapuku.

Takana-the-näytöllä video, Williams ruokaa hieman upea ulkonäkö hänen leviämisen. Ensin ylös on riipus bikini, joka antaa kaiken uuden merkityksen va-va-voomille. “En todellakaan ole koskaan käyttänyt thong bikinia, joten minun ensimmäinen laukaus oli valtava laukaus espresso minulle, koska minun piti herätä heti,” Williams sanoo. “Se oli täydellinen, se sai minut todella mukavaksi. 

“Jokainen olen käyttänyt uimapukuani on ollut parempi kuin viimeinen”, Williams kertoo seuraavasta yhtyeestä – korkealaatuisesta amerikkalaisesta vaatteesta, joka antaa merkittävän nyökkäyksen 80- ja 90-luvuille. Ja hänen musiikillinen valinta soitti suoraan siluettiin. “Kysyin setiltä soittamaan 90-luvun lauluja”, hän paljastaa. “Ja toimisin kuin tuo tyttö näissä videoissa.” Beyoncén rinnalla hänen “Anteeksi” -videonsa hallitsemalla tavalla olemme yllättyneitä siitä, että useammat taiteilijat eivät anna hänelle rakkautta kiinnostumaan kaikista heidän musiikkivideoistaan.

TK
Emmanuelle Hauguel / SPORTS ILLUSTRATED

Sitten Williams laskeutui tiheäksi keltaiseksi bikiniksi, kun hänellä oli joitain muotihahmoja mustalla kankaalla. “Se todella puhui odesta tanssimaan”, hän myöntää. Höyryinen suihkutila oli seuraavaksi ja tähti paljasti, “Olen aina halunnut tehdä jotain sellaista.” Hän halusi tunteen päästä irti ja olla “vahva ja kaunis samanaikaisesti”. Meidän olisi sanottava, että ne naulittiin tämän kanssa!

RELATED: Serena Williams tanssii uuden alusvaatemallin kautta

“Viime kädessä haluan, että ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi kehonsa kanssa”, Williams vakuuttaa. “En ole kokoa 2, ja on hyvä näyttää hyvältä, hyvältä ja olen vahva. Minusta tuntuu siltä, ​​että on hyvä näyttää voimakasta, olla seksikäs ja olla nainen.”

Williams jatkaa, “Ja olla rikkomattomia, ollakseni kaikki nämä asiat. Haluan todellakin olla sellainen vaikutus siellä ihmisiin, joilla on kehon tyyppi.”

TK
Emmanuelle Hauguel / SPORTS ILLUSTRATED

Kaksi vuotta sitten Williams vei vuoden urheilusivun otsikon tuotemerkiltä, ​​joten hän ei ole ollenkaan muukalaista Urheilu kuvitettusivut. Hän on yksi monista uraauurtavista naisista, Simone Biles ja Ashley Graham rinnalla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − 49 =

map