Selena Gomezin uudet kappaleominaisuudet … Vin Diesel?

Näyttää siltä, ​​että Vin Diesel on niin paljon Selena Gomezin tuuletin kuin meistäkin. Järkevä näyttelijä ilahtui vilkkaasti sosiaalisessa mediassa ilmaisemaan innostuksensa Gomezin uuden radan remixin kanssa norjalaisella DJ: llä ja tuottajalla Kygolla “It Is not Me”. 

Instagramissaan Diesel lähetti kuva itsestään, joka oli päällystetty camohousuissa tallentamistudioissa, jossa oli hämmentävä otsikko, “WOW !!!! Uusi Kygo-sekoitus on minun Facebook-sivulla. Tämä kiitos, kiitos @kygomusic tämän 2017 HIT: n tuottamisesta Kiitos, että usko minuun tarpeeksi pyytää minua laulamaan Kiitos @Selenagomezin tuoman kauniin ja maagisen äänen tuonnista Painonnut ja juhlallinen seurasin lyijyäsi, kun menin telineeseen … #kygoselenavin # ItAintMe # gratefultomakemagic #believeinyou. ” 

Emme olisi voineet sanoa paremmaksi itseämme. 

VAU!!!! Uusi Kygon sekoitus on minun Facebook-sivulla. Astuin ulos mukavuusvyöhykkeestän tästä, haha. Kerro minulle mitä mieltä olet. Kiitos @kygomusic tämän 2017 HIT: n tuottamisesta! Kiitos, että usko minuun tarpeeksi pyytää minua laulamaan. Kiitos @Selenagomezin tuo kaunis ja maaginen ääni. Painettu ja juhlallinen samanaikaisesti. Seurasin lyijyä, kun menin telakkaan … #kygoselenavin #ItAintMe #gratefultomakemagic #believeinyou

Viesti, jonka jakaa Vin Diesel (@vindiesel)

Hän myös osui Twitter-piiriin jakamaan hyviä uutisia, jotka huusivat Kygolle ja Gomezille. 

RELATED: Selena Gomez pudottaa Ultimate Breakup Anthemia

Emme voi liioitella kuinka onnellinen tämä tarina tekee meistä. Voit nähdä myös kappaleen alkuperäisen version videon täältä.

VIDEO: Yhdeksän Selena Gomezin lainaa päästä sinut läpi päivän

 

Unet tulevat totta, Vin! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map