Selena Gomezin munuaisen luovuttaja Ranska Raisa Flaunts hänen post-op scarsa selkeässä bodysuitissa

Vain viikkoa sen jälkeen, kun Selena Gomez yllättänyt fanit, paljastaen, että hänellä oli munuaissiirtymä lupuskomplikaatioiden takia, hänen BFF ja lahjoittaja Francia Raisa ylpeilevät ylpeänä hänen leikkauksensa punaisesta matosta.

Keskiviikkona “Fetish” -historian bestie laittoi fyysiset merkinnät ystävyydestään näytöllä, kun hän osui Ihmiset‘s Ones to Watch Party -tapahtumassa pysäyttävässä yhtyeessä, joka korosti hänen äänetöntä midriffiaan. Mindy-projekti tähti tuotteli runsaasti kimallusta tapahtumaan luxe-helmi-kohokuvioidussa takissa, jonka hän pariutui vastaaviin korkeisiin vyötäröihin housuihin ja nude-pumppuihin.

TK
Frazer Harrison / Getty

Kuitenkin aito tähti ilta oli selkeä bodysuit suojattu lukemattomia kiteitä. Hänen loistelias julkisivunsa leimahti näyttelijä jälkikäteen – näkyvä muistutus hänen epäitsekkäästä ystävällisyydestään.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Raisa osoitti soturihaavansa. Muutaman päivän kuluttua “Good for You” -kappaleen jumalanpalveluksen viruksesta tuli 29-vuotias takaisin kuntosalille, jossa oli harvinainen harjoitus harjoitusurheilussa ja leggingsissa.

Hyvännäköinen, Ranska!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 69 = 75

map