Selena Gomez on knockout 2 upeassa punaisessa mekossa N.Y.C.

Selena Gomezilla on upea viikon tyylikäs, ja me rakastamme joka sekunti.

Keskiviikkona laulaja havaittiin Brooklynin suihkulähteiden läpi, kun hänellä oli kesällä kelvollinen sundressi, ja eilen hän käänsi päitä Big Apple: iin yhdeksi, mutta kahdeksi kuumaksi kuumuudeksi. Gomez on tällä hetkellä Revival World Tourin keskellä, mutta hänellä oli vielä aikaa osua N.Y.C. kaduilla. valokuville.

Ensimmäinen unohtumaton luku? Punainen paljettua Balmain-käärepukeaa, jossa on upotettava V-pääntie (edellä), jossa on metalliset kolmionmuotoiset korvakorut ja muutamia erilaisia ​​kengätyyppejä, mukaan lukien hopeiset sandaalit ja mustat peep-toe -pumput. Hänen hiuksensa jäi löysäksi ja aaltoilevaksi, ja hänen meikki oli tuoreita ja hienovaraisia, vähäpätöisiä koskettaa,.

Ja jos se ei riitä asettamaan kaupunkia tulessa, Gomez vetosi nopean muutoksen ja tuli esiin toisessa typerässä asunnossa: tällä kertaa Nili Lotanin silkkihuppari.

kesäkuu 3, 2016

Gomez osui New York Cityn kaduihin silmiinpistävään punaiseen satiinipukuun ja metallinen korkokenkiä. Ilmoitus korvakorut ja koordinoiva ranneke viimeisteli hänen häikäisevän ilmeen.

AKM-GSI, Inc.

“Hands to Myself” -laulaja esitteli käyristänsä asussa nro 2, joka oli muotoiltu pari yksinkertaista metallista sandaalia ja ilmoitus ranneketta ranteesta. Sultry ensemble on varmasti tuottaa joitain vastustamattomia valokuvia, joten alkaa laskea minuutit, kunnes ne pintaan.

RELATED: Selena Gomez jakaa hänen “elvytys” Tour Hiusten salaisuuksia, mukaan lukien miten vetää pois Perfect Hair Flip 

Nämä punaiset takit eivät ole ainoa ilmeinen ulkonäkö, jonka 23-vuotias on viime aikoina toiminut. Hänen maailman kiertueella varustettu vaatekaappi on täynnä huippumuotia, mukaanlukien Rodarte-räätälöidyn vihreän paljetin bodysuit. Hän rakastaa sparkleja viime aikoina, ja ne sopivat hänelle!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map