Selena Gomez Nailoi tämän Summer Outfit

Selena Gomez voi viettää suurimman osan ajastaan ​​Kaliforniassa, mutta hän silti tietää, kuinka pukeutua New Yorkeriksi. 24-vuotias laulaja viettelee Big Appleia tänä viikonloppuna ystäviensä kanssa ja rakastamme hänen rentoa SoHo vibesään.

Gomez, joka äskettäin julkaisi uuden singlensä “Bad Liar”, on itärannikolla nähdessään poikaystävänsä The Weeknd, jolla on muutamia tulevia esityksiä New Yorkissa ja New Jerseyssä. Kuitenkin hän oli eilen tyttöjen kanssa, ja käveli Manhattanin läpi hienoimmassa kesäasussa.

VIDEO: Selena Gomez ja The Weekndin Cutest Couple Moments

 

Nuorella pop-tähdellä oli sileä, hihaton ALEXACHUNG-villapaita, jossa oli monivärisiä raitoja, joissa oli paria vyötäröisiä farkut, jotka leikattiin hieman nilkan yläpuolelle. Hän laski pari oransseja Mansur Gavriel-sandaaleja, joissa oli kookas kantapää (475 dollaria net-a-porter.com), keltainen sävytetty aurinkolasit ja pieni ristipäällinen pussi vaivattomasti viileälle ulkonäölle. Gomez pääsi hiustensa putoamaan harteilleen, kun hän tutustui kaupunkiin ystäviensä kanssa.

Myöhemmin Gomez ja hänen miehistönsä olivat hieman pukeutuneempia yöksi kaupunkiin. Seksikkäässä tarinassaan “Hands to Myself” laulaja esitteli hänen äskettäin kihartuneita hiuksiaan, silmiinpistävää silmämeikkiä ja tyylikästä merivoimien mekkoa, kun hän juuttui hänen uusimpaan lauluunsa.

TK
selenagomez / Instagram

RELATED: Selena Gomezin kommentit Weekndista tekevät sinusta sula

Sormet ristissä söpöjä kuvia varten, kun Gomez kokoontuu The Weekndin kanssa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + = 11

map