Selena Gomez, Miley Cyrus ja Demi Lovato vain olivat Musical Reunion of Sorts

Selena Gomez, Miley Cyrus ja Demi Lovato: n virtuaalinen musiikkiyhdistys antavat meille merkittäviä Disney Channel -tapahtumia.

Entiset Mouseketeers tekivät meistä tuntuu kuin elimme 2008 koko uudestaan, kun toveri Disney alun Kevin Jonas huomasi, että jengi on kaikki taaksepäin kaavion karsimalla jälleennäkeminen – hyvin, eräänlainen.

Tiistaina entinen poikaystävä vietiin Twitterissä jakamaan havainnoistaan ​​Disney-roskakorien hartioista nykyisestä iTunes-kaaviosta, jossa kuvakaappaus järkyttävistä kokoelmista.

Lovaton uusi hiljainen hymni “Sorry Sorry” teki nopeasti aaltoja, kun se putosi hieman yli viikko sitten, ja nyt se sijaitsee paikalla # 9 juuri Selenan “Fetish” ja “Bad Liar” yläpuolella. Cyrus rakkauden balladi hänen beau, Liam Hemsworth, “Malibu”, tulee vain alle # 12.

VIDEO: Miley Cyrusin uusi balladi on Liam Hemsworthin ja hänen rakkaustyylinsä

“Pitää sanoa, että tämä on todella mielenkiintoista ja hämmästyttävää”, Jonas kuvailee arvosanat.

RELATED: Demi Lovato ja Selena Gomez ovat pienimmät Twitter-vaihtoivat

Ja näyttää siltä, ​​että Disneyn johtavat naiset tunsevat rakkauden IRL: n, kuten “Luottamuksellinen” lauluntekijä ja Gomezilla oli sosiaalisen median rakkaus fest, tarjoamalla kiitosta toisilleen ja jopa onnistuneesti hiipuviittaus Disney-esikuvistaan Barney päivää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 46 =

map