Selena Gomez menee Bra-Free -suojattuun Turtleneckiin

Selena Gomez on ollut kiireinen musiikkivideoiden julkaiseminen, palkintojen ansaitseminen ja sydämellisen puheenvuorojen antaminen – kaikki taas mahdollisesti yhdistettyinä liekki Justin Bieberin kanssa – mutta hänellä on vielä aikaa hyvällä tavalla muotoillulla street-tyylillä hetkellä, ja hän varmasti osaa tehdä nämä hetket kestää.

Kun kävivät Lontoon läpi maanantaina julkaistun radiomuutoksen jälkeen, Gomez vilkastui enemmän kuin vähän ihoa … samalla turtleneckin. Kuinka, voit kysyä? Laulaja yhdisti mustapusero mustilla pohjalla ja tyylikäs röyhelötakki – joka huolimatta kuulosti kuin niputettu yhtye, ei todellakaan jättänyt paljon mielikuvitukselle.

selena Gomez

Laulaja laittoi tyylikkään kierteen paljaalle trendille. Lontoossa, Gomezilla oli musta, selkeä turtleneck (sans bra), jossa oli kuvioitu takki ja oranssinpunainen korkokenkiä,. 

Palace Lee / INSTARimages.com

Gomezin turtleneck oli varsin ohut ja hän päätti jättää rintaliivunsa kotonaan – ja se johti mieleenpainuvaan tyyliin. Gomez on tuskin muukalainen menossa hurmaamaan, mutta jopa tämä, tämä rohkea paljain ilme oli odottamaton joulukuun alussa. Hänen vaatteensa koostuivat useimmiten sävyistä harmaasta ja mustasta, mutta Gomez korosti ulkoasua tulisen oranssin punaisen Mansur Gavrielin kengillä ja rohkealla huulella.

RELATED: 12 julkkiksia, jotka palasivat yhdessä heidän talonsa kanssa

Vaikka yksi mieleenpukuva asu olisi enemmän kuin tarpeeksi keskivertokuluttajan käytettäväksi päivässä, Gomez on tuskin keskimäärin. Hän teki kolme nopeaa muutosta, ja tuloksena on muodin leviäminen, joka vaihtelee täyspitkistä lakaista kukkavihavuudesta lyhytsukeltaiseen minihameeseen.

Gomez käytti samaa Mansur Gavrielin punaista kenkiä, jossa oli kukkainen tulppa mekko epäsymmetrisellä helmalla. Hän käytti sitä oranssilla silmälasien silmälaseilla, joita hän piti hänen seuraavalle ilmeelleen.

selena Gomez Outfits 12-4 - Embed -1
SAV / Getty Images

Myöhemmin päivällä laulaja pyyhkäsi hänen virtaavan pukeutumisensa lyhyelle skintight-minihameelle ja tavaramerkin sametti-dialle. Lyhyt Bardot-mekko sisälsi dramaattisia rakenteellisia hihoja.

selena Gomez Outfits 12-4 - Embed -3
Neil Mockford / Getty Images

Ennen kuin muutti hänen turtleneck, Gomez yritti vielä yksi mekko yli valkoinen Valkoinen pitkähihainen Proenza Schouler paita. Gomezin kolmas pukeutuminen oli Proenza Schouler -hanska, jossa hopeametalli yksityiskohtaisesti etupuolella ja kaksinkertaiset hihnat jokaisella olalla. Hän yhdisti ensemble yksinkertaisella mustalla pumppu ja rohkea punainen huuli ennen kuin hän otti lopullisen showstopping rintaliivit etsiä päivä.

selena Gomez Outfits 12-4 - Embed -2
Neil Mockford / Getty Images

Se vain osoittaa, että jos joku voi vetää pois epäsovinnaisen silkkaa turtleneck samalla kun silti tyylikäs, se on Selena. Toivomme, että tämä on merkki rohkeimmista muotivalinnoista lähitulevaisuudessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map