Selena Gomez lyö AMA: ita lyhyimmissä nahkajalkineissa, joita voit kuvitella

Selena Gomez on saapunut 2017 AMA: han, ja hänen punaisen matonsa on ehkä vain hänen odottamansa muotitodistus..

Viime vuonna “Wolves” laulaja teki hänelle suuren paluun sen ajasta poissa valokuvasta American Music Awardsissa, kun hän näytti punaisesta A-rivistä. Tänä vuonna hän meni täysin toiseen suuntaan ottamalla käyttöön ärsyttävä pyöräilijä-tyylikäs nahkainen minihousu.

selena Gomez
Neilson Barnard / Gety Kuvat

Valmentaja pukeutui vetoketjun yksityiskohdat, tähti embellishments ja super lyhyt hemline, joka korosti hänen uskomattomia jalkoja. Gomez yhdistää ulkoasun nastoituneilla mustilla pumput, Roberto Coin timantti korvakorut, Roberto Coin timanttisormus, musta nahka kytkin, ja kampauksen odottamaton kuin hänen outfit.

Aloitettuaan uuden parin (ruskeat) otsatukseja aiemmin päivällä, Gomez muutti kokonaan sen esittelemällä vaaleanpunaisen lobin ilman reunoja silmissä. Hän muotoili uuden “tehdä irrallisina aaltoja, jolloin me kaikki haluamme saada väriaine.

selena Gomez
Neilson Barnard / Getty Images

Gomez ilmoitti erottuvan poikaystävänsä The Weekndista lokakuussa ja pian sen jälkeen, kun hänet havaittiin uudelleen yhteyttä hänen ex Justin Bieberin kanssa. Näitä kahta on nähty käymässä rentoa päivämääriä, omaksua ja jopa suutelemaan julkisesti, ilmeisesti vahvistaen uudelleen herätetyt romantiikkaansa. TBD, näkyykö laulaja palkinnonäyttelyyn ja mahdollisesti liity hänen uudelleen-tyttöystävänsä paikkaan.

KUVAT: Katso kaikki julkkikset vuodelta 2017 AMAs Red Carpet

Tämä ei ole kaikki mitä näemme Gomezilta tänä iltana: Laulaja on valmis suorittamaan laulunsa “Wolves”, mikä merkitsee ensimmäistä kertaa, kun hän on lavalla yli vuoden ajan.

Viritä 2017 AMA: eihin kello 20.00. ET ABC: ssa nähdäkseen Gomezin suorittamisen ja paljon muuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map