Selena Gomez käytti Lacy-liukua Met-Galaa

Selena Gomez on tehnyt triumfanttisen paluunsa Met-Galaa, vanhempien poikaystäviä The Weekndia (hänen viime vuonna) ja Justin Bieberin kanssa. Gomez esiintyi vuoden 2018 Met-galleessa, jossa oli luova, vaaleanpunainen, selkeä muokattavuus, jonka luova johtaja Stuart Vevers.

Slip-mekko oli valmistettu vintage kerma silkki sideharso, jossa on käsin ommeltu pitsi, metalli napit ja kristalli koristelujen muistuttaa Coach Fall 2018 kiitotien kokoelma. Hän pariutui sen kanssa valmentajan metalli-korkokengillä ja kermakassilla, jossa oli metallinen metalli ja kristallikoristeet.

selena Gomez Met Gala
Kevin Mazur / MG18 / Getty Kuvat

#selenagomez in #coach @stuartvevers & #tiffanyandco #metgala

Kate Youngin (@kateyoung) jakama viesti

Laulaja pukeutui hiuksiinsa kihara-updoon, joka oli varustettu vakavasti hohtavalla metallivaralla ja erittäin ruskeaa ulkonäköä. Tiffany & Co.-timantti-pisaraiset korvakorut, ranneke-rannekorut ja ristikkäinen kaulakoru viimeistelivät ulkoasun, joka järkevää oli ottaa huomioon sekä hänen oma uskonsa että teeman yö, Heavenly Bodies: Fashion ja katolinen mielikuvitus.

@selenagomez x @coach x @voguemagazine # MetGala2018 ❤️❤️. Styled @ kateyoung ���� @tombachik �� @ marissa.marino �� @hungvanngo käyttäen @kiehls ihonhoito & @marcbeauty # Met2018

Hung Vanngo (@hungvanngo) jakama viesti

 

Taivaankappale. Ensimmäinen tarkastelu # SelenaGomezin mukautetun valmentajan mekko tänä iltana #MetGala. #CoachxSelena #CoachNY

Valmentajan (@coach) yhteinen viesti

Liittyvät: Katso kaikki High-Fashion Red Carpet Looks vuodesta 2018 Met Gala

Vaikka Gomezin Coach-huivi oli räätälöity ison yön, voit saada erittäin samanlaista ulkoasua ostoksilla tämä vaaleanpunainen lacy slip-mekko pelkkää päällekkäin ($ 895, coach.com). Koska laulaja on sekä brändi-lähettiläs että yhteistyökumppani ja työskentelee valmentajan kanssa uusien kokoelmien luomiseksi, voimme taata, että tämä mekko on Selena Gomez -hyväksytty.

Jos et saanut kutsuta Met-Galaa, se voisi olla vain seuraava paras asia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map