Selena Gomez ja The Weeknd ovat syyskuun tyyli maalit N.Y.C.

Epävirallinen pari vuotta, Tyylissä cover-tyttö Selena Gomez ja hänen chart-topping beau The Weeknd, astui ulos N.Y.C. sunnuntaina keinuen rento ja täydellinen syksyinen ilme.

Selena, äskettäin 25, meni Manhattanin West Village -kadun kaduilla parilla vyötäröllä leikatuilla farkuilla (tässä on samanlainen ulkoasu), kodikas näköinen napinläheinen villapaita ja nilkkaketjuiset mustat sukkahousut (ostoksia vastaava Kuulehan). Gomez varusteli upealla punaisella Selena Grace -laukulla yhteistyöstä valmentajan kanssa ($ 395, coach.com) ja yksinkertaisilla kultakorvilla. Hän pukeutui hiuksiinsa pienellä avaimella pään kaulan kaulaan ja piteli kädessään kahvia (jos hän vain otti siemensä!).

Fetish-lauluntekijän puolelta seisoi omistautunut poikaystävä, joka on paljastettu kirkkaan turkoosi 80-luvun innoittamana Puma-tuulitakki, musta, laiha farkut, valkoinen Puma sneaks (miten pidät ne niin valkoiset, Abel?), Sävyt pienillä mustilla linsseillä , ja “Starboy” baseball-korkki.

TK
Gotham / GC-kuvat

RELATED: Selena Gomez ja The Weeknd ovat henkemme pariskunta twinningissa

BRB, olemme kiireisiä jäljittelemällä Selena ja The Weekndin syyskuun tyyli, kunnes on aika murtaa kurpitsat!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 71

map