Taylor Swift on erittäin odotettu Maine kiertue on virallisesti käynnissä tässä kuussa, ja mikä parempaa tapaa potkia asioita pois kuin yllättäen stadioni täynnä fanit duetto yhdessä toisen ikoninen pop-tähti, joka vain niin sattuu olemaan paras ystäväsi? 

No, juuri Swift teki lauantai-iltana toisen näyttelyssään Pasadenassa Kaliforniassa Rose Bowlissa 60 000 konserttisoitajan edessä. Enter: Selena Gomez, joka liittyi lauluntekijään lavalla suorittamaan hänen osuutensa “Hands to Myself”. 

Taylor Swift and Selena Gomez
Christopher Polk / TAS18 / Getty Kuvat

Tay Tay esitteli Selenan “yhdeksi todellisimmista ja aidommista ystävistäni, joita minulla on ollut koko elämässäni”, ennen kuin hyppäsivät hilloon yhdessä. BFF: llä on jopa yhteensopivat asut, joissa Gomezilla on vyötäröinen musta jumittua, joka on koristeltu paljetilla, ja “Shake It Off” tähti käärmekynäpainetussa bodysuitissa ja ylimitoitetussa moto-takissa (myös sparkly). 

Wolves-laulaja pudotti Swiftin ystävyytensä Swiftin kuuntelemisen jälkeen sanomalla: “Syynä miksi hän on ollut yksi parhaista ystäväni on, koska tämä henkilö ei ole koskaan koskaan arvioinut yhtä päätöstä, jonka olen tehnyt.”

Hän jatkoi: “Mutta rehellisesti kiitos sydämeni pohjasta tukemaan joku, jonka tiedän, joka on kaunein, vahva ja itsenäinen nainen, jonka olen koskaan tavannut. Kiitos siis tyttärestäni paras ystäväni.”

Rakkausfestari ei pysähtynyt, sillä Swift lähetti joitain sosiaalisen median kiitosta Selenan tapauksesta Instagramissa. “Henkilölle, jonka voisin soittaa milloin tahansa, kuka on ollut siellä, vaikka olisitkin täällä tänään, ja kaikki olivat niin innoissaan nähdäkseen sinut”, Swift kirjoitti. “Rakastan sinua, ja 60 000 ihmistä Rose Bowlissa rakasti sinua.”

Henkilölle, jonka voisin soittaa milloin tahansa, kuka on ollut siellä, vaikka mitä sinä olet täällä tänään tappanut, ja kaikki olivat niin innoissamme nähdäkseen sinut. Rakastan sinua, ja 60 000 ihmistä Rose Bowlissa rakasti sinua. @selenagomez ��: @Polkimaging @GettyEntertainment

Taylor Swiftin (@taylorswift) jakama viesti

Tarkoitan, voisin mutta miksi haluaisin? @selenagomez

Taylor Swiftin (@taylorswift) jakama viesti

Onko liian paljon kysyä yhteisestä kiertueesta näiltä naisilta? Älä viitsi…