Selena Gomez ja Justin Bieber olivat täplikkäät suudellen, joten 2017 tallennetaan

Kauhea vuosi, joka on ollut vuodelta 2017, on osittain lunastettu, kaikki kiitos yhden ylösnouseman kuuluisan pariskunnan. Selvästään puhumme Selena Gomezista ja Justin Bieberistä ja heidän uudestaan ​​romaanisuudestaan, joka on muuttanut aikuisia roikkuviksi lapsiksi, jotka odottavat seuraavaan siirtoonsa.

Viimeisin syy jännitystä on kuva, joka vain nousi esiin kahdesta suutelusta – kyllä, suuteleminen! Meillä on nyt kuva Jelenasta, joka vuodenaikaa vuonna 2017, osoittaakseen, että kauhistuneempi vuosi ei ole koskaan tapahtunut.

Kyseinen suudelma tapahtui keskiviikkona iltana Bieberin jääkiekko-ottelussa, jossa Gomez oli hänen tukijansa tukikohdissa. Biebs luisteli jäästä ja hänen tytön odottamasta kädestä, jossa hän istutti huulilleen rom-com-arvoinen suudelma. Hän jopa räpytteli kiinni rinteestä ja seisontatuen välistä esteestä, ja se nojasi sisään ja kääri kätensä olkapäiden ympärille.

Justin Bieber Selena Gomez Kiss
BACKGRID

Jokainen muu tarvitsee hetken?

RELATED: Selena Gomez valmistelee ensimmäistä suorituskykyään munuaisensiirron jälkeen

Up seuraavaksi Wolves laulaja ovat American Music Awards, jossa Gomez esiintyy ensimmäistä kertaa munuaisensiirronsa jälkeen tänä kesänä. Tässä toivoen, että hän tuo jälleen kerran poikaystävänsä päiväkirjaansa.

Justin Bieber Selena Gomez Kiss
Noel Vasquez / Getty

Merkitse kalenterisi sunnuntaihin, marraskuu 19 – pidämme silmäni kuorettuneina.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map