Sean “Diddy” Combs vain muutti nimensä – uudelleen

Sean Combs, joka tunnetaan myös nimellä Diddy, sai itselleen erityisen syntymäpäivälahjan tänä vuonna: uusi nimi! Se on oikein, rapper ja yrittäjä on muuttanut nimensä uudestaan ​​kunniaksi hänen 48. syntymäpäivänään, ja tämä voisi olla hänen ainutlaatuisin otsikko tähän mennessä.

Kestää hetki tarkistaa Diddyn muuttuvat monikers. Kun hänet otettiin ensimmäisen kerran käyttöön rapperille vuonna 1997, hän meni “Puff Daddy”. Kuitenkin hän muutti pian sen takaisin Sean Johaan, hänen nimensä. Lähivuosina hän menisi sekä “Puffy” että “P. Diddy” ennen kuin hän otti “Diddyn” vuonna 2005.

No, olemme täällä kertomaan, että Diddyn ikä on virallisesti päättynyt, kun Combs otti Twitterin lauantaina ilmoittamaan uusimmasta ja suurimmasta nimensä muutoksesta. 48-vuotispäivänsä jälkeen räppäri käy “Brother Love” -nimellä, “rakkaudella”, eikä hän enää vastaa mihinkään hänen menneisyystään.

RELATED: Jude Law, Diddy ja Pamela Andersonin Sons Pose New Dolce & Gabbana Ad

Leikissä Brother Love selittää, että hänen uusi nimi heijastaa, kuka hän on ihmisenä: “Tiedän, että se on riskialtista, ja tiedän, että se voi tulla jumalattomaksi joillekin ihmisille – mutta päätin muuttaa nimeni uudelleen. En vain ole kuka olen ennen. Olen jotain erilaista. “

Hei, se on hänen syntymäpäivänsä, ja hän voi muuttaa nimensä, jos hän haluaa. Tervetuloa Brotherin rakkauteen!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − = 93

map