Saitko kauden finaalin Scream Queens? Vielä tärkeämpää: Ajattelitko oikein toisen punaisen paholaisen identiteetin? Kaikki paljastettiin tiistai-iltana! 

Tiivistäen, mitä me jo tiedämme: Boone (Nick Jonas) on yksi Kappa-kylpyammeessa syntyneistä punaisista lateksikasveista 20 vuotta sitten. Pete (Diego Boneta) paljastaa Grace (Skyler Samuels), että hän on myös mukana. Hän seurasi punaista paholaista yhden yön tappamisen jälkeen ja huomasi, että se oli Boone. Boone kertoo Peteille motiivinsa ja nämä kaksi tietävät, että heidän tehtävänsä on sama: ottaa Kappa Kappa Taun pahuudet pois. Hän liittyy heidän kanssaan ja suostuu olemaan osa heidän syytään, tappaa yksi dollari Scholar -yhtymän jäsenistä ja ampumaan Chanel Oberlinin (Emma Roberts). Mutta kun Pete ymmärtää, että hän aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyvää, hän päätyy Boonein puhaltamaan lopettamaan kokonaan.

Grace on oikein järkyttynyt Peten toimista ja yrittää päästä mahdollisimman kaukana hänestä. Mutta kun hän kertoo hänelle, että toinen punainen paholainen on yksi hänen sorority sisters, hänen korvat perk ylös ja hän pysyy. Hän kertoo DNA: n testaamasta kaikkia Kappasia selvittääkseen, kuka toinen kylpyamme on, mutta juuri ennen kuin hän paljastaa nimen, murhaaja ponnahtaa ulos Pete’n kaapista, yllään surullisen punaisen paholaisen puku ja kuolee kuolemaan. Grace pyrkii tappajaan ja kahta nyrkkiin taistelemaan, kunnes Grace on pudonnut. Sen sijaan, että murhaat Gracen, punainen paholainen lyö hänet ulos.

Huutaa Queens 1
Patti Perret / FOX

SAMANKALTAISET Scream Queens Recap for Season 1, Episode 11

Samaan aikaan Chanel on tehnyt kansallisia uutisia lähettämästä kappa-jäsenille raivoaa sähköpostia siitä, ettei heillä ole apua Dean Munschin (Jamie Lee Curtisin) lähettämisessä. Yksi sisarista lähettää sähköpostiviestin eteenpäin ja seuraava asia, Chanel tietää, häntä seuraa toimittajat, jotka etsivät ääntä. Hänen ainoa ratkaisu ongelman ratkaisemiseksi? Tapa itsesi. 

Chanel määrää mahtavan käärmeen tekemään tekoa, mutta onneksi Zayday (Keke Palmer) lopettaa sen ja asettaa hänet suoraan. Hän lohduttaa Chanelia ja sanoo, että molempien pitäisi rakentaa Kappa. Mutta sitten, punainen piru hyppää huoneeseen ja hyökkää heitä vastaan. Zayday taputtaa tappajan pään tuolilla ja he vetävät maskin paljastamaan … satunnaisen miehen? Hän on paniikissa ja väittää, että “hän” teki hänet tekemään sen. Hän sanoo, että hän yksinkertaisesti toimitti pizzan taloonsa kun joku koputti hänet ulos ja kiinnitti hänet räjähteisiin. Ennen kuin he voivat tehdä mitään siitä, mies räjähtää koko Kappa-talon.

Chanel päätti mennä anteeksipyyntöön, jotta hän voisi torjua hänen virheitään (ja paremmin hänen ulkonäköään). Hän aloitti anteeksipyynnön aikaisemmalle kappa-presidentilleen, Melanie Dorkus, joka sai viime vuonna parkitusmyrkkyä. 

Samaan aikaan Grace ja hänen isänsä Wes (Oliver Hudson) yrittävät selvittää, miksi jäljellä oleva punainen paholainen pelasti hänen elämänsä. He tietävät, että vastaus on Dean Munschilla, joten Grace kertoo isälleen ottavan yhden joukkueen ja tekemään hänelle yhden surullisen soittolistansa. Hän vierailee dekaanissa ja viettelee häntä, kun taas Grace ja Zayday hakkasivat hänen tietokoneensa katsomaan koulupöytäkirjoja heidän sororitysharjoistaan. He löytävät yhden sisaren epäilyttävältä transkriptiltä: väärennetystä identiteetistä, väärennetystä kotiosoitteesta ja lukiosta sekä luokista, kuten ihmisen anatomian ja ompelun perusteet. Tämän on oltava toinen vauva kylpyammeessa.

He lähtevät etsimään muut Kappa-sisaret, jotka vierailevat Melanie Dorkusissa Chanelin anteeksipyyntikierroksella. Sen sijaan, että hän pyysi anteeksi, Chanel yrittää lyödä Melaniea saksilla ja syyttää häntä siitä, että hän oli murhaaja, joka etsi kostosta Kappalasta polttaen kasvonsa. Juuri ennen kuin hän voi puukottaa häntä, Grace ja Zayday saapuvat ja kertovat, että tappaja on itse asiassa Hester (Lea Michele).

Talon takana he löytävät Hesterin Chanelin vaatekaapissa, jossa silmukka on puukotettu. He olettavat, että hän on kuollut. Mutta miten hän voi olla yksi punainen paholainen tappaja jos hän on kuollut, Pete on kuollut, Boone on kuollut ja Gigi on kuollut? Hester odottamattomasti herättää ja osoittaa sormensa Chanel nro 5 (Abigail Breslin), väittäen, että hän on oikeastaan ​​jäljellä punainen piru.

Juuri kun ajattelet, että tapaus on ratkaistu, finaalin toinen puoli alkaa ja nopeutuu tammikuussa 2016. Zayday on KKT: n uusi puheenjohtaja ja Grace on hänen varapuheenjohtaja. Heidän vieressään on Hester, uuden talon sihteeri. Heistä kolme, yhdessä Dean Munschin kanssa, valmistavat talon kiirehtimään ja ilmoittavat, että he hyväksyvät kaikki sitoumukset uudelleen.

Sitten Hesterin sisäinen monologi potkaisee ja antaa meille vastauksen, jonka olemme odottaneet koko kauden! Hän on toinen vauva kylpyammeiden kuolemasta 20 vuotta sitten. Hän puukotti itseään silmän kanssa napit ja kehystetty nro 5 sen. Nyt kaikki Chanelit ovat vankilassa rikoksistaan. Mutta ensin hänen takaperinäänsä: Hän kasvoi mielenterveyskeskuksessa kaksoisveljensä Boonen kanssa. Kaksi heistä herätti Gigi, joka oli surullinen sisarensa kuolemasta ja opetti heille kaiken Kappa Kappa Tauin pahuudesta. He asuivat turvapaikkakunnalle, kunnes he menivät Wallace-yliopistoon tarkkaen kostoksi koko kreikkalaiselle järjestelmälle, joka aiheutti heille niin paljon surua. Hester tapaa Dean Munschin toiveet saada kouluun hyväksytty. Dekaani antaa hänelle väärennetyistä transkripteistä huolimatta, koska hänen mukaansa koulun on täytettävä opiskelijoidensa kiintiö selkärangan ongelmilla. 

Hester vilkkuu taaksepäin hänen stetoskooppiensa jälkeen. Hän vakuuttaa poliisipäällikölle Denise Hemphillille, että Chanel nro 5 on murhaaja, mutta myös Chanel nro 3 (Billie Lourd), joka on Charles Mansonin tytär ja on jakanut persoonallisuuksia, ja Chanel Oberlin, jolla on ollut vastoin lupaukset ensimmäisen päivän jälkeen. Hemphill pidättää kaikki kolme heistä.

SAMANKALTAISET Scream Queens Onko Killer Cast-Here’s Your Cheat Sheet

Leikkaa toukokuulle 2016. Dean Munschin mukaan kampuksen järjestys on palautettu. Chaneleille evättiin takuita, oikeudenkäyntejä ja lopulta tuomittiin murhasta.

Muistomerkki on rakennettu kampuksella kaikkien Radwellin perheen lahjoittamien ja Chadin (Glen Powellin) kirjoittamien sarjamurhien uhrien puolesta. Dean Munsch kohtaa Hesterin muistolle siitä, että hän oli todellinen ihmiskokemus kaikkien murhien takana. Dekaani muistaa aina tämän vauvan kasvot ja lupaa tuoda Hester oikeuden eteen rikoksiinsa. Mutta Hesterillä on erilainen suunnitelma. Hän muistuttaa Dean Munschia omista rikoksistaan: peittää Hesterin äidin kuoleman ja tappaa entisen miehensä. Jos dekaani kääntää Hesterin, niin Hester lupaa paljastaa dekaanin rikokset. He kutsuvat sitä jopa.

Chanelsin syyllisyyden jälkeen heidät lähetetään hullulle turvapaikalle vankilan sijasta. Shockingly, ne sopivat oikeaan ja aseta paikka kuin oman sorority. Chanel on jopa äänestänyt taloyhtiön presidentiksi. Sitten yksi yö, kun Chanel sopeutuu sänkyyn (tietenkin pään sänky), punaisen paholaisen (Hester, tiedämme sinä olet) esiintyy hänen yläpuolellaan, veitsellä veitsellä. Luultavasti tiedämme, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Emme voi odottaa, mitä luojat Ryan Murphy, Brad Falchuk ja Ian Brennan tulevat seuraavaan kauteen!