Aivan koska Scott Eastwood on lähtenyt nimittämään itselleen Tinseltownissa, se ei tarkoita, että hän ei enää katsellut Superstar-isäänsä Clint Eastwoodia.

Houkutteleva 29-vuotias näyttelijä – jonka tunnet Taylor Swiftin “Wildest Dreams” -musiikkaviestinnän rakkauden kiinnostuksen – pysäyttää hänen isänsä uuden elokuvan, Tahrata, jonkinlaista laatuaikaa vanhan miehen kanssa. Scott lähetti kuva niistä kahdesta Instagramista, jotka istuivat ohjaajan tuoleissa ja tekivät samanlaisia ​​käsielintoja, muistuttavat meitä jälleen kerran siitä, kuinka paljon he todella näyttävät samalta. Ikään kuin voisimme unohtaa!

“Kuten isä kuin poika”, hän aloitti kuvan kuvatekstin. “Tule ulos Atlantassa, joka on minun isäni uuden elokuvan joukko.” #Sully, tuijottaa Tom Hanks ja Aaron Eckhart, tämä elokuva tulee olemaan hienoa. .”

Kuten isä kuin poika. Tulevat Atlantain joukossani isäni uusi elokuva. #Tahrata. Tuijottamalla Tom-hanskoja ja Aaron Eckhartia. Tämä elokuva on hieno. Nähdäksesi päälliköiden työ on tällainen siunaus. #dad #myhero #feelinlucky #yespunk #iam

Kuva, jonka on lähettänyt Scott Eastwood (@scotteastwood)

RELATED: Scott Eastwood on ihanan komea, kun hän esittää uuden pentunsa

InStyle’n marraskuun 2014 julkaisun nousevalle tähdelle Man of Style -ominaisuudelle nuorempi Eastwood avasi avaimensa yhdestä Amerikan ikonikuvista ja tuottoisimmista johtajista. “Isäni ei koskaan ottanut itseään liian vakavasti, hän aina kohteli kaikkia kunnioittavasti, ja hän vakuutti, että olin myös sellainen”, Eastwood sanoi. “Tulen esiin, osuin merkkijonoani ja sanon linjat. Kerroin aina ihmisille:” En ehkä ole paras toimija, mutta haluan olla vaikein toimija. “