Scarlett Johansson oli Red Hot TIFF Premiere hänen New Movie Sing

Scarlett Johansson näyttää säteilevältä melko paljon jokaisesta väreistä, mutta punainen Haney-mini-mekko, jota hän pukeutui uuden animoitun elokuvansa ensi-iltaan Laulaa sunnuntaina Toronton kansainvälisessä elokuvajuhlilla, oli todella upea.

Virtaavassa punaisessa pukeutumisessa oli sash-jousi, jonka ScarJo kiinnitti varovasti kaulaansa ja loi löysä, verhottu ulkonäkö sukkana pitkin, samoin kuin pitkät pitkät hihat. Hän pariutui numerolla kultarengas ja mustat Sophia Webster alustat korkokengät, koristeltu kristalliketjineen keulan takana.

Me rakastamme äänenvoimakkuutta hänen lyhyessä pompadour-kampauksessa, puhumattakaan hänen vähäisestä meikitään ja täydellisestä katseperhosta. 

RELATED: Scarlett Johansson nimitettiin korkeimman brasilialaisen näyttelijän koskaan

On selvää, että näyttelijä osaa tunnistaa hänen tunnistettavan äänensä animoidun käytön ansiosta Viidakkokirja, ja emme voi odottaa, että katsomme, kuulemme hänen uusimmassa elokuvassaan, Laulaa-plus katsella kaikkia uskomattomia asuja, jotka tulevat elokuvan lehdistöturnaukseen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 28

map