Sarah Paulson käytti 2018 versiota Kerry Washington’s Iconic Emmys mekosta

Kun Sarah Paulson astui 2017 Emmysin punaiseen mattoon herkullisella Carolina Herrera pukeutumalla, ensimmäinen ajatus oli, että hän näytti kuin kaunein disco pallo, jonka olemme koskaan nähneet. Toinen oli, että tämä mekko näytti outoa tuttua – useammasta kuin yhdestä syystä.

Yksi mahdollinen selitys? Paulsonin Herrera-huivi nähtiin kiitotiellä ensimmäistä kertaa vain kuusi päivää sitten aikana suunnittelija esitystään New York Fashion Week.

Carolina Herrera - Sarah Paulson
Catwalking / Getty

Toinen syy Paulsonin mekko voisi tuntua tutulta? Se on pohjimmiltaan 2017-versio Kerry Washingtonin ikonista 2015 Marc Jacobs Emmys-mekosta. Molemmissa upeissa huppareissa on hopea hienovaraiset yksityiskohdat, suuret hihat ja ihastuttava ihonvärähdys: Paulsonin tapauksessa se tuli leikkauksesta hänen puoleltaan. Skandaali Tähtihameessa oli upotettu pääntie ja reisi-korkea rako.

Sarah Paulson, Kerry Washington
Getty

Toinen epäilevä samankaltaisuus? Washingtonin mekko tuli myös suoraan NYFW kiitotieltä, kuten se näkyi Marc Jacobsin näyttelyssä vain kolme päivää ennen vuotta 2015 Emmys.

VIDEO: Mitä snacka sinä salakuljettaisiin Emmysissä??

RELATED: Sinun täytyy nähdä Julianne Hough’s Emmys mekko takaisin

Katso lisää 2017 Emmysin punainen matto näyttää galleriassamme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 5 =

map