Sarah Jessica Parker tekee meistä varmuutta pukeutumiseen

Sarah Jessica Parker jatkaa elantonsa maineensa riskinottoon liittyvänä muotivaimentona tiistain ulkonäönä Tonight Show. Näyttelijä on samanaikaisesti hupaisa ja showstopping ottaa riskialtista muotoutumista voi olla yksi suosikeistamme vielä.

Sinkkuelämää alum, joka toistui isännän Jimmy Fallonin kanssa vieraassa pääosassa hänen ensimmäisestä jaksostaan ​​segmentin aikana, häikäisevä kiiltävä punainen ja musta off-the-shoulder-mekko, jossa kiiltävät kierteet kudottuina koko juhlaan.

Sarah Jessica Parker on The Tonight Show - Embed
Theo Wargo / Getty

Nuorekas 51-vuotias oli kaikki hymyilemässä hänen lähikuvaansa, yllään ombré-hiukset alas rentoja aaltoja ja pariliitoksen hänen pussin kanssa pussin kanssa lausuma kaulakorut ja riipus, mutta todellinen tähti yö oli – kukaan ei yllätys – SJP: n jalkineet.

Avioero tähti näytti meille täsmälleen miten käyttää sukkahousuja avoimilla kärkikengillä tällä kaudella näyttämällä hänen hiljaiset jalat puhtaissa mustissa sukkahousuissa, jotka on koristeltu mustilla raidoilla ja nappeilla sekä pari metallisia punaisia ​​korkokenkiä.

RELATED: Sarah Jessica Parker kunnioittaa paria housuhousuja Glitter-pumput

Onko siellä minkä tahansa trendi tämä fashionista ei voi tappaa?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 34

map