Sarah Hyland hänen Super Hot Golden Globes After-Party Look: “Spanx on siunaus, se on kaikki mitä minun on sanottava”

Näyttelijä Sarah Hyland oli monien, monien tähtien joukossa juhlissa Tyylissä ja Warner Brosin jälkeen Golden Globes bash viime yönä, ja hän näytti uskomatonta. Moderni perhe tähti hymyili Emilio Pucciin mustalla sadonkorvakkeella ja täyspitkillä hameilla, jonka hän viimeisteli valikoimalla Lorriineine Schwartzin jalokiviä ja yksi vakava manikyyri.

“Kaivaa kaksi kappaletta”, Hyland kertoo Tyylissä. “Nahka ja paljetit ovat loistava rinnakkain toisiinsa, tuntuu vähän punk rockilta, jossa on glamouria sekaisin. Lisäksi päätin lopulta mennä lausunto kaulakoruin lausuntojen korvikkeiden sijaan.”

RELATED: Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää 2015 Golden Globe -palkinnoista

“Rakastan tätä asustettase on erilainen minulle. Se ei ole kaikkein mukavin, koska minusta tuntuu siltä, ​​että minun täytyy imeä kaikki “, sanoo 24-vuotias.” Mutta Spanx on siunaus, se on kaikki, mitä minun on sanottava. “Hyland jakoi myös suosikkiosuutensa , ja se on täysin hilpeä: “Syöminen, kun teet sen … Mutta luultavasti ei olisi pitänyt tehdä niin tällaisessa tiukassa pukeutumisessa”, hän vitsailee. “Muffinssi voi tulla ulos!”

RELATED: Siirry sisään Tyylissä ja Warner Bros. 2015 Golden Globes After-Party

Scott Huverin ja Brianna Deutschin raportoinnin avulla

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − = 68

map