Sano Hello To Miss Golden Globe 2014, Kevin Bacon ja Kyra Sedgwickin tytär, Sosie Bacon!

Onnea, Sosie Bacon! Kevin Baconin ja Kyra Sedgwickin tytär oli juuri nimeltään Miss Golden Globe 2014 Hollywoodin ulkomaisen lehdistön liittoon, kun hän paljastui Fig & Olive’n West Hollywoodissa, ja hän tekee Golden Globesin debyyttinsä lavalle tulevan 71. vuosipalkinnonäyttelyn aikana. Joten mitä tämä tarkoittaa Sosiea varten? Perinteisesti joka vuosi valitaan yksi tytär (tai poika) yhdestä Hollywoodin rohkeista nimetaloista, ja hänelle annetaan kunnia luovuttaa Golden Globe -veistoksia palkittaville näyttelijöille seremonian aikana ja mainitsimme, että hän saa pukeutua upeaan pukuun? Kunniata voidaan nähdä tulevana osapuolena, koska se käynnistää nuoren naisen parrasvaloihin ja sijoittaa hänet aiempien Miss Golden Globe-tyttöjen eliitikerhoon, johon kuuluu viime vuonna Francesca Fisher-Eastwood (tytär Clint Eastwood ja Frances Fisher ), Rumer Willis (Bruce Willisin tytär ja Demi Moore vuonna 2008), Viisikymmentä harmaan sävyän uuteen tähtiin, Dakota Johnsonin vuonna 2007 (Don Johnsonin ja Melanie Griffithin tytär, joka myös oli vuonna 1975), ja Scott Eastwoodin sisar, Kathryn, joka sai kunniaa vuonna 2005. Olet saattanut jo nähdä Sosie hopea näytöllä, hänen ensimmäinen rooli oli vuonna 2005 Rakastaja suunnitteli isänsä kun hän oli vain kymmenen vuotta vanha ja näytteli äitinsä vastapäätä tv-sarjassa, Lähempänä kuten Apulaispäällikkö Brenda Leigh Johnsonin veljentytär, Charlie. Catch Sosie 71. vuosittaisen Golden Globe Awards -elokuvan aikana ilmestyy sunnuntaina 12. tammikuuta 2014.

LISÄÄ: • Tina Fey ja Amy Poehler tarjoavat Golden Globes -palveluja • Siirry Backstageen 2013 Golden Globes -tapahtumaan • Katso Kyran Sedgwickin paras ulkonäkö

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map