Sano että ei ole niin, Ron Swanson! Nick Offerman ajaa hänen tavaramerkkinsä viikset

Clark Gable. Tom Selleck. Johnny Depp. Ron Swanson. Vaikka monet miehet eivät voi hakea mainetta viikset-saliin, eliitit, jotka tulevat itsestään legendoiksi – ja niin se tekee otsikoita, kun tällainen mustakkunut ihminen ojaa hänen allekirjoituksensa.

Äskettäin huomasi Nick Offermanin urheilevan ihoa, jossa hänen “stache” oli, joka on hänen kuuluisa Puistot ja vapaa-aika luonne Ron Swanson. Ehkä merkki loppuun Puistot ja Rec(näyttely on viimeisellä kaudellaan), tähti irrotti hänen viikinsä Sundance – ensi – iltansa Minä, Earl ja kuolema tyttö, vaikka jätti loput kasvojen karvat ehjiksi.

RELATED: Tutustu Tina Feyn ja Amy Poehlerin uuteen komediaan, Sisters

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Offerman on tehnyt tämän: Kesäkuussa kesäkuussa tähti oli täysin raikas Radio & Television Correspondants Association Gala: ssa, mutta 44-vuotiaana . Arvelemme, että vain aika, ja Offermanin Twitter-syöte, kertoo, onko hänen uuden ilmeen rooli.

RELATED: Editor-Testattu: Beard Öljyt

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 91 =

map