Sam Smith punnitsee Kim Kardashianin ja Taylor Swiftin monimutkaisen suhteen

Pleadin viidennen nopean palo-kierroksen aikana Katso mitä tapahtuu elää Andy Cohenin kanssa, Sam Smith joutui valokeilaan hyvin hankala kysymys.

Ison-Britannian kruunua pyydettiin poimimaan puolelta pitkään vireytyneen Kim Kardashian Westin ja Taylor Swiftin välillä – molemmat, joista hän tietää (vaikkakaan ei niin kuin olimme aikaisemmin ajatelleet).

TK
Charley Gallay / Getty Images; DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP / Getty Kuvat; Steve Granitz / WireImage

“Taylor Swift, en todellakaan tunne häntä kovin hyvin”, Smith kertoi Cohenille. “Se on tehty siitä, että tunnemme toisen, mutta en tunne häntä kovin hyvin. Olen tavannut hänet vain viisi kertaa lyhyesti. “

Cohen huomautti, että Smith osallistui Maine laulajan syntymäpäiväjuhlalle, johon hän vastasi, “Joo, mutta mielestäni paljon ihmisiä meni”, huomauttaen, että hän ja Swift eivät puhu kertaluonteisia tapahtumia.

Joten … Team Kim sitten?

“Tiedän Kim enemmän kuin minä tunnen Taylorin”, Sam vahvisti, vaikka hän kieltäytyi valitsemasta puolta suorastaan. “No, ei ole joukkoja, oikeasti?” Hän sanoi ääneen. “Haluaisin tietää kaikki yksityiskohdat”, Smith lopulta sanoi suhteesta.

Amen tähän, Sam.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map