Salon-etiketti: Onko salonissa pukeutumissääntöjä?

Toisin kuin lukion päällikön, kampaajasi ei anna sinulle pidättämistä liian lyhyt hame, mutta on joitain elementtejä vaatekaappisi, joka voi tehdä kaksinkertainen prosessi värikäsitys paljon vaikeampaa navigoida. “Jokaisella on oma persoonallisuutensa, ja ilmeisesti kunnianloukkaaminen on tärkeätä, mutta kun aloitat kemikaalipalvelun tekemisen, varmista, että välitön alusvaate ei ole peräisin liian arvokkaasta materiaalista tai josta tuntuu olevan valtava pilkku, jos joudutte jakamaan sen kanssa “, kertoo Herbal Essences Celebrity Stylistin Charles Baker Strahan. “Useimmilla salongeilla on päällysvaate, jotta voit vaihtaa, mutta et silti halua mennä ylös upouusi kashmirpusero tai kalliimpi mekko.”

Koska stylistisi tarvitsee nähdä pääntiesi, jätä sormilliset korvakorut ja juliste kaulakorut kotona tai käsilaukussa, jos aiot mennä ulos tapaamisen jälkeen. Rulla-kaulus ja turtleneck-villapaidat eivät myöskään ole ihanteellisia, koska löysät säikeet voivat saada kiinni, ja ne voivat olla epämiellyttäviä, jos ne saattavat kastua kesken shampoo.

RELATED: Salon Etiquette: Kuinka tunnustat, että olet huijannut hiustartasijaasi

Asiat saavat hieman teknisemmän, jos olet menossa värikäsittelyyn. Koska voimakkaat kuvat ja rohkeat värit voivat horjuttaa silmää ja häiritä, Strahan suosittelee tarttumasta neutraaliin väripaletteihin ja valitsee kevyt säätiön niin, että stylisti voi käyttää oikeita sävyjä,.

Jos olet uuden ajastin uuteen salonkiin, valitse vähäpätöisempää versiota tavaroista, joita käytät tyypillisesti. “Kuinka laitat itsesi yhteen on kertomatta tapa kertoa ympärillenne muulle maailmalle, miten haluat saada sinut, joten koota yhteen perusasun asu siitä, miten haluat elää elämässä, on eräänlainen merkki tyylilajille työskentelet “, hän sanoo. Ajattele myös kahdesti, ennen kuin lähdet ulos klubin vaihteistasi, vaikka olet varattu myöhään illalla. Ota sivu pois Marthan Huntin kirjan, joka on yksi Strahanin asiakkaista ja pidä varusteita nopeana muutoksena. “Et halua kävellä salonkiin, joka näyttää kuin olet menossa klubiin”, hän sanoo nauraen. “Mutta jos kävelet ulos salongista, niin se on hienoa!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 7

map