Salma Hayek jakaa itsestään ja tappamäestään harvinaista selfieä, Mathilde Pinaultia

Salma Hayek pyrkii pitämään yksityiselämänsä melko yksityisenä, joten olimme erittäin innoissaan nähdä tämän hämmästyttävän tilannekuvan Makkaraja tähti roikkuu hänen poikalapsensa, Mathilde Pinaultin ja ystävänsä kanssa. Se on ensimmäinen valokuva, jossa Hayek on koskaan jakanut itsensä ja teini-ikäisen sosiaalisen median alustalla, ja hän leimasi selfies “From Malibussa rakkaudella” Besos desde Malibu “merkitsemällä kaksi naisellista Instagram-kahvaa.

Malibulta rakkaudella Besos desde Malibu ️ @official_alexadol @mathildepinault

Salma Hayek Pinaultin (@salmahayek) lähettämä valokuva

Hayek ja hänen aviomiehensä François-Henri Pinault, Mathilden isä, ovat yhdessä tytär, 8-vuotias Valentina, ja pari virallisesti sitoi solmut vuonna 2009. Pinaultilla on yhteensä neljä lasta ja Mathilde on havaittu julkisesti hänen äitinsä ja pienen puolisonsa kanssa monta kertaa.

Mathilde jakoi samanlaisen kuvan kolmesta kuvasta, koska kukaan ei ota vain yhtä selfie kerrallaan – otsikolla “Hei oikealta silmästäni, hyvä trio muuten.”

RELATED: Salma Hayekin tytär on niin hyvä Makeupissa, hän tekee äitinsä

Nuori kauneus on ehdottomasti katsottava. Instagram-rehu on täynnä taiteellisia valokuvia ja upeita suodattamattomia itsekkäitä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 30

map