Saint West on niin kasvanut ratsastaa kolmipyöräisen Kim Kardashianin uusimmasta Intagramista

Saint West kasvaa niin nopeasti! Yksi vuotias vie suuren sisarensa jälkeen, pohjoiseen ja hitaasti muuttuu seuraavaksi vauvan tyyliin. Mutta hän on myös päässyt täyteen lapsi-tilaan oppimalla ratsastamaan kolmipyörä.

Torstaina ylpeä äiti Kim Kardashian jakoi pienen nuoren kuvan uusimmasta kuvasta petollisella ja oh-so-cool-pyörällä. Saint on täysin keskittynyt, samalla urheilussa hänen cornrows, rengas tee, ja Harley Davidson hiki. Ja tiedämme, että hän on jo vakavasti leikkipaikalla likaa potkuissansa.

RELATED: Pohjois-ja Saint Westin Celebrity Babysitter ei ole kenen odotat

��

Kim Kardashian Westin (@kimkardashian) yhteinen viesti

Pari viikkoa sitten, Kardashian lähetti ihastuttavan kuvan tot hemmotteleva Mickey Mouse PEZ: ssa. Hauska athleisure ilme oli myös esityslistalla sinä päivänä: selvästi hän tappaa jälkeen isä Kanye West muotiosastolla.

Kim Kardashian Westin (@kimkardashian) yhteinen viesti

Seuraavan kuukauden aikana Saint kääntää kaksi! Voimme vain kuvitella mitä hänen äitinsä ja isänsä ovat suunnitelleet. Siihen asti olemme varmoja, että hän ratsastaa tyylillä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 81 = 88

map