Ryan Reynoldsin All-Time Funniest tweettiä vanhemmista

Chrissy Teigen voidaan pitää Twitterin kuningattarena hilpeästi tapettavista selkänojista, mutta hänellä on kilpailu Ryan Reynoldsin valtaistuimelle. Kahden isä on aina hilpeästi sosiaalisista medioista, mutta hänen tweettejä tyttäristä, 2-vuotiaasta Jamesistä ja 1-vuotiaasta Inesta aina vie kakun. Ja he eivät aina ole PG.

Reynoldsin mukaan hän lähettää vaimonsa Blake Livelyin viestejä tyttäristä ennen lähettämistä. “Jotkut niistä tyttärestämme tai vanhemmuudestamme tai neuvomme kenenkään ei pitäisi ottaa, ajaisin hänen ohitseen, jos hän vastustaa”, Reynolds kertoi Viihde tänä iltana aikaisemmin tänä vuonna.

Ja yksi syy siihen, että näyttelijä kysyy vaimonsa ennen lähettämistä: Hän ei voi kirjautua sisään hänen Twitter-tiliinsä! “Onneksi menetin salasanani Twitterille noin puolitoista vuotta sitten, joten en ole voinut seurata. Jokainen kysyy aina, mutta en koskaan tiedä. Hän on niin hauska, mutta [tarvitsee] paljon hoitoa, “hän vitsaili Hyvää huomenta Amerikka lokakuussa.

RELATED: Blake Lively nauhoittaa seksi-kohtauksia ollessaan naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa

Pitäkää selaamalla lukea joitain Reynoldsin hilpeämpiä vanhemmuuden tweetejä ja katso mitä Blake puuttuu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 53 = 58

map