Ryan Reynolds paljasti hullun yksityiskohdan hänen tyttärensä syntymästä, kun he vaelsivat Blake Lively

Siitä lähtien Blake Lively alkoi edistää hänen uutta, salaperäistä elokuvaa Yksinkertainen suosi Ryan Reynolds, hänen miehensä Ryan Reynoldsin kautta on vetänyt vaimonsa joka käänteessä – ja tällä kertaa hän olisi vain epähuomiossa paljastanut, että Lively on todellinen perheen superhero. 

Lauantaina Lively jakoi toisen trailerin viimeisimmälle elokuvalle Twitterissä yhdessä epäilyttävien emojien kanssa, heittämällä Reynoldsin kokonaan. “Voit kertoa minulle, olemme naimisissa, sinä kerran ajoit minut sairaalaan, kun synnytit.” “Mikä vittu tapahtui Emilylle?” Hän pyysi vaimoaan.

Vaikka Reynoldsin reaktio ei olekaan yllättävää, kun otetaan huomioon supertähden pariskunnan historia heittää ystävällisiä jabsia toisilleen sosiaalisessa mediassa, mikä on järkyttävää hänen sanomansa sisältö. Miksi oliko hän ajoissa? Ja millä tavalla onnistuiko hän pysyä viileänä tekemällä näin? 

Blake Lively Ryan Reynolds lead
Axelle / Bauer-Griffin

Joka tapauksessa kahden kommentin isä todistaa, että Lively on yliluonnollinen. Emme tiedä kovin paljon naisia, jotka olisivat tarpeeksi rohkeita päästäkseen ajoneuvoa pyörän taakse ennen syntymää. Mutta, hei, tämä on Blake Lively, monitoimimies, joka myönsi viehättää että hän joskus pumpoi äidinmaitoa ajon aikana. 

Ja vaikka emme ole varma, jos Reynolds viittaa pariskunnan ensimmäiseen tyttärensä Jamesin syntymään tai Baby Inezin toimitukseen, duolla ei ole taipumusta epätavalliseen vauva-taktiikkaan. Reynolds paljasti kerran myöhäisillan isäntänä Seth Meyersille, että hän soitti Marvin Gayen “Let’s Get It On” -palvelua vastaanottohuoneessa samalla kun hän toivotti James. 

Kivusta huolimatta Lively löysi kokemuksen humoristisesta. “Hän oli melko paljon tekemässä vitsejä koko ajan”, Reynolds sanoi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 3

map