Ryan Gosling on vienyt hänen myöhään koiransa merkin hänen kaulaansa kesäkuusta lähtien

Ryan Gosling on matkustellut maailmaa edistämään uutta elokuvaa, Blade Runner 2049, mutta hän pitää hänen koiransa George lähellä sydäntä.

Näyttelijä osallistui elokuvan ensi-iltansa Lontoossa viime kuussa, ja hänellä oli koiran tunniste ketjussa kaulan ympärillä.

Ryan Gosling Dog Tag - September 21, 2017
David M. Benett / Dave Benett / WireImage

Metallinen medaljonki lukee “GEORGE” yli kaksi puhelinnumeroa.

Ryan Gosling Dog Tag - LEAD (September 21, 2017)
Mike Marsland / WireImage
Ryan Gosling Dog Tag - UPCLOSE
Marc Piasecki / WireImage

Tämä ele oli kunnia kunniaksi hänen pitkäikäiselle pentulleen, jonka Gosling pelasti suojelusta vuonna 2002. Nämä kaksi olivat erottamattomia, koska koska George on havaittu asetettu, lentoasemalla ja jopa myöhään illalla osoittaa suosikki ihmisen.

“George on mielenkiintoisempi kuin minä. Haluaisin mieluummin puhua hänestä “, hän kertoi kerran Itsenäinen hänen neljän jalkansa BFF.

Ryan Gosling Dog Tag - July 20, 2011
Theo Wargo / Getty

Gosling vahvisti 6.10 Ellen DeGeneres Show että George oli surullisesti kuollut viime joulukuussa 17-vuotiaana. “Hän oli hyvä ystävä minulle”, hän kertoi DeGeneresille hänen “ikääntyvästä rockstaristaan”.

“On hauskaa sanoa koira, koska minusta tuntuu, että siellä oli jotain Georgeista, missä luulen, että hän tunsi olevansa koira alhaalla”, hän selitti. “Hän ei tee temppuja, jos halusit hänet edes istumaan, sinun oli vakuutettava hänet, että se oli hänen parhaassa mielenkiinnossaan.”

RELATED: Eva Mendes antaa harvinaista päivitystä hänen kahden tyttärensä kasvattamisesta

Ryan Gosling Dog Tag - June 19, 2017 (FIRST SCENE)
Xavi Torrent / WireImage

Torstai ei ollut ensimmäinen kerta, kun Gosling on havaittu pukeutuneena merkinnällä – itse asiassa hän on kiinnittänyt kaulakorun jo ainakin 19. kesäkuuta (edellä), kun hän osallistui tapahtumaan Blade Runner 2049 Espanjassa. Pidä vierityksiä vielä kerran, kun näyttelijä on kunnioittanut hänen pitkäaikaista parasta ystävää.

22. heinäkuuta:

Ryan Gosling Dog Tag - July 22, 2017
Albert L. Ortega / Getty

17. syyskuuta:

Ryan Gosling Dog Tag - September 17, 2017
Sebastian Reuter / Getty

19. syyskuuta:

Ryan Gosling Dog Tag - September 19, 2017
Gabriel Maseda / NurPhoto / Getty

20. syyskuuta:

Ryan Gosling Dog Tag - September 20, 2017
Marc Piasecki / WireImage
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − = 77

map