Ryan Gosling ja Eva Mendesin harvinainen Disneyland Date oli Pure Magic

Jos voisimme kirjoittaa sanakirjan rakenteen määritelmän, poistettaisiin sanat ja yksinkertaisesti laittaisi kuva Eva Mendesista ja Ryan Goslingista.

Kyllä, pitkäaikainen pari on tunnetusti yksityinen ja harvoin jakaa mitään intel henkilökohtaisiin asioihin, kuten heidän suhdettaan tai heidän kaksi tytärtään Esmeralda, 2 ja Amada, 1. Viime toukokuussa Gosling sanoi elämän lapsineen yksinkertaisesti “taivaan”.

“Se on kuin käveleminen kukkien kentällä joka päivä. Asun enkelien kanssa “, hän sanoi haastattelussa Hyvää huomenta Amerikka.

Ja juuri tänä vuonna, Golden Globe voittaja ja La La Land tähti kehui Mendesin puheenvuoronsa kiireisen elämän tasapainottamiseksi kotona ja antaa hänelle roolin. Mutta mitä he haluavat tehdä yhdessä? Emme todellakaan tiedä – tähän asti.

Sunnuntaina lapset jättivät lapset kotonaan ja lähtivät Disneylandiin Anaheimissa Kaliforniassa. Niin söpö! Muista, että Gosling on Mickey Mouse Clubin entinen jäsen, joten hän tietää varmasti Disney-juttu. Siellä he söivät joitakin karkkia, hyppäsi muutaman ratsastaa ja kädet koko illan ajan. Mennessä Mendes piti sen rentoina farkuissa ja mustassa villapaidassa, jossa urheilullinen Chicago Bulls -hattu, kun taas Gosling näytti söpöltä ja viileältä sinisessä paidassa, farkussa ja korkissa.

Eva Mendes and Ryan Gosling at Disney
Snorlax / MEGA

RELATED: Ryan Gosling avoimesti palvoo hänen “unelmansa” ja emme voi edes

Mielestämme Gosling on voittanut Mendesin ihastuttavan palkinnon karnevaalipelistä? Emme epäile sitä. Sanotaan vain, että nämä kaksi eivät näyttäneet mitään vaan onnellisia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 20

map