Ruby Rose paljastaa uuden hiuksensa Matching Magenta Coat -tuotteella

Voisiko tämä olla mikä innostaa Ruby Rosein viimeisintä rohkeaa kauneuden muutosta? 30-vuotiaan mallin ja näyttelijän debytoi Wild Lisa Frank-esque magenta-hiukset tänä viikonloppuna ja sitten eilen hänet havaittiin L.A.:lla, jolla oli hämmästyttävä Marc Jacobs -takki, jossa oli täsmälleen sama väri.

Oranssi on uusi musta tähti näytti upealta rohkeasta asustaan, kun hän osti kaupunkia. Hänen Marc Jacobsin faux-turkki takki sisälsi pää-käänteinen eläinpainatus, joka sopi hänen vastikään värjätyt hiukset. Rose rakensi päällysvaatteet tiukka mustat housut, mustat sukkahousut ja vaaleanpunaiset heijastavat aurinkolasit. Hän jakaa instagramikuvan ulkoasusta (yllä), kirjoittamalla “Katson, miltä tuntuu ostoksilla Beverly Hillsissä (kuten ulkomaalainen, joka teeskentelee toimivan ihmisenä)”.

Hänen matkansa aikana hän myös törmäsi rohkean vaaleanpunaisen seinän läpi, joten hän joutui luonnollisesti esiin sen eteen. Hän kuvailee kuvia: “Se on vaaleanpunainen päivä päivä @ marcjacobs (faux-turkki, kuten kaikki muu asia, jota käytän 100 miljoonalla kertaa).”

Se on vaaleanpunainen kinda day @ marcjacobs (faux-turkki, kuten kaikki muutkin asiat, joita käytän 100 miljardin kerran)

Valokuva, jonka on lähettänyt Ruby Rose (@rubyrose)

RELATED: Ruby Rosein uusin hiustuotanto on tehty Lisa Frank Super-Fanille

Rose ei välttämättä ole kuin vaaleanpunainen tyttö, mutta hän osoittaa, että hänen ulkoasu on monipuolisempi kuin luulisi!

VIDEO: Fave Ruby Rose kauneuden hetkiä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 + = 76

map